La Ola

Засіб від пігментних плям — чи є ефект?

Засіб від пігментних плям — чи є ефект?
Засіб від пігментних плям — чи є ефект?

Вже кілька років маю пігментні плямки на обличчі, але не можу сказати, що вони мені суттєво заважали, оскільки були біля скроні. Та от останнім часом бачу, що почала одна проявлятись на лобі, а це вже ахтунг 😟!

Ну і як раз у листопаді йшла активна рекламна кампанія від бренду Nivea про засіб від пігментних плям Люмінос 360, цей засіб активно тестували та просували.

Вирішила спробувати саме його, бо така масова обіцянка споживачу мала ж мати якесь підґрунтя — подумала я 🤔

Придбала. Уважно ознайомилася з інструкцією, чесно відмазала 4 тижні по 2 рази на день, як написано.

Що можу сказати про свої враження:

  • Приємний не нав`язливий запах
  • Легенька та шовковиста текстура, яка легко наноситься, швидко вбирається та не залишає плівки. Думаю, що у спекотну пору року для помірно жирної шкіри можна було б і без крему протягом дня наносити.
  • Зручний дозатор дозволяє розумно використовувати засіб

Загалом естетично — найс)

А тепер про головне — про дієвість. Як то кажуть в Україні — ну такє…

Особисто я ефекту не помітила, мені здалося, що зміни яскравості забарвлення пігменту не відбулося. Можливо, відбулося стримування подальшого зростання контрастності плями, але я про це тільки можу здогадуватися. Буду, мабуть, тепер намагатися вирішити проблему зсередини.

Для мене цей засіб - гарний флюїд, який зволожує шкіру та робить її гладенькою, але на цьому, на жаль, все. І зважаючи на це, його ціна, як на мене, є завищеною, бо в такому ж ціновому діапазоні можна придбати деякі елітні чи лікувальні бренди, а не масмаркет.

А як ви боретесь із пігментними плямами? Чи можете порекомендувати якийсь дієвий з вашого особистого досвіду засіб?