Malisa

Магній - коли потрібні спокій та рівновага

Магній - коли потрібні спокій та рівновага

У нинішній час майже у всіх дефіцит магнію, бо стрес дійсно буквально його "зжирає". Коли дефіцит вже прям громадний - привіт, безсоння, тріпання повіки, і саме неприємне - нічні судоми ніг.

Я періодично через це проходжу, і одразу ж хватаюсь за рятувальну таблетку магнію.

Але магній ще треба вміти обирати, тому що не кожна форма правильна і добре засвоюється. Наприклад, в дешевих препаратах, які в нас сильно рекламуються як засіб від судом - оксид магнію, він погано засвоюється, тобто толку від нього мінімум.

І взагалі, різні форми магнію покликані усувати певну проблему. Наприклад, цитрат - має послаблюючу дію на ШКТ, а ще цитрати чудово розчинюють каміння в нирках (інформація від нефролога).

Таурат - це "серцева" форма - дуже корисно для судин, для серця, при підвищеному тиску.

Гліцинат - заспокійлива форма.

І це не все!

Для мене один з кращих варіантів, який "підлатає" одразу весь організм - це упаковка магнію Ultra-Mag, де зібрані правильні форми (на фото вище: там комплекс цитрат, бурштинової кислоти, гліцината, малата, таурата).

Коли сіпається око, дратують всі і одразу, а ще прокидаєшся від того, що литку судомить - декілька днів цього магнію і все проходить.

Так, коштує дорожче, ніж деякі комплекси магнію, але воно того варте. Бо коли вже через декілька днів перестаєш кидатись на оточуючих, і як тільки голова торкається подушки - засинаєш, то тут і інших слів не потрібно - магній дієвий.

А особливо зараз, коли нервова система не те що розхитана, а просто після американських гірок - то магній річ в аптечці необхідна, і зайвим курс не будет.

З мінусів - таблетка досить велика, а щоб отримати денну норму, то взагалі за раз треба випити одразу 2 перед сном.

Ну і знову ж ціна.

Інших побічних дій, дискомфорту - не помітила.

Ну і звісно ж - навіть перед прийомом вітамінів, мікроелементів - треба порадитись з сімейним лікарем.

Будьте здорові, і завжди в стані спокою та рівноваги!