𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Порівняння олівчиків в ідеальних темно-коричневих відтінках і мої фаворити.

Порівняння олівчиків в ідеальних темно-коричневих відтінках і мої фаворити.
Порівняння олівчиків в ідеальних темно-коричневих відтінках і мої фаворити.
Порівняння олівчиків в ідеальних темно-коричневих відтінках і мої фаворити.

Я декілька років поспіль користувалася помадкою для брів, але останнім часом щось потягнуло мене на експерименти і я купила декілька олівців для брів.

Першим був від Ln pro. Це простий олівець, з гарним темно-коричневим відтінком, який не рижить. Він здався мені непоганим, але для промальовки чітких контурів не дуже зручний із-за того, що грифель швидко затупляється і його часто треба підточувати. При цьому звісно не економно витрачається. Хоча малює добре, м'яко наноситься. Стійкість в нього середня, якщо зачепити рукою, то може розмазатися.

Порівняння олівчиків в ідеальних темно-коричневих відтінках і мої фаворити.

Згодом я взяла пару мікро-олівчиків: від Patricia Ledo ( дякую Дарії Ковач за наводку, придбала саме за твоєю рекомендацією) і від Glambee.

З відтінками вгадала ідеально. Доречі, всі 3 олівця мають практично однаковий темно- коричневий колір. У мене темні брови і всі підійшли відмінно.

Першим спробувала від Patricia Ledo і він мені дуже сподобався. Грифель в міру твердий, легко і м'яко малює з першого нанесення. У олівця гарний дизайн, з другої сторони є щіточка. Малювати ним зручно, олівець лягає рівномірно, одразу віддає насичений пігмент, але грифель періодично може ламатися навіть при незначному тисненні, хоча я багато і не викручую. В принципі це гідний варіант, особливо якщо купляти по акції (я брала за 79 грн., а повна ціна 170 грн). Вага 0.1 грам. Після використання в голову закралася думка, що треба ще собі прикупити декілька штук, але мої плани трохи змінилися, коли спробувала олівець від Glambee.

До марки Glambee я чомусь завжди ставилася посередньо. І мабуть завжди судила цей бренд по не дуже серйозному дизайну, бо він наче для підлітків.

Олівець має також конструкцію, де з іншого боку є щіточка. Вона у нього жорсткіша, ніж у Patricia Ledo, але нарікань в цьому плані не викликає, мені підходить. Коли вперше робила свотчі, то навіть розчарувалася, бо грифель у олівця дуже твердий і на м'якій поверхні руки малював погано. На тильній стороні долоні робив вже це краще. На бровах на щастя шкіру не дряпає і наноситься не одразу щільним шаром, але, як виявилося, для мене це ще зручніше. З ним можна робити більше маніпуляцій, по декілька разів промальовувати до бажаного заповнення пустот і чітких контурів. У нього суттєво сухіша текстура, ніж у попередніх і сам олівець більш матовий. Він краще тримається на жирній шкірі, ніж Ln pro і Patricia Ledo, хоча у останньої теж гарна стійкість, але на своїй жирній шкірі мені більше сподобався саме від Glambee. Якщо зачепити брови рукою, то нічого не розмазується.

На фото, де зображені на руці брови може показатися, що олівчик від Patricia Ledo малює більш тонко, що можна навіть зробити імітацію волосків, але це так вийшло, бо малювала ребром грифелям після того, як він обламався. А так обидва мікро-олівчики малюють приблизно однакові по товщині лінії.

Для себе зробила висновки, що все ж таки від Glambee для мене більш підходящий. З ним мені зручніше і швидше оформлювати брови, хоча і від Patricia Ledo теж сподобався.

Glambee я купляла за 79 грн., хоча по акції можна придбати за 39 грн. При нагоді візьму одразу декілька штук про запас. Якщо ви в пошуках гарних олівців в подібних відтінках, то раджу звернути на них увагу.