krutoguuz

Мої #beautyplan2024

Мої  #beautyplan2024
  1. Повернути в своє життя спорт, бо в більшості сидяча робота біля компютера це зовсім не добре для мого організму. Почала втоплюватися набагато швидше ніж раніше, часто хочу спати та стратила продуктивність і це все мені не подобається, тому треба починати діяти!
  2. Спробувати нове хобі - вже чекаю свого повернення до Києва, щоб нарешті втілити, те що давно хотіла. І одне з цих "хобі" це спробувати ліплення з глини, аже знашйла куди хоу піти, залишилося знайти компанію. Також хочу спробувати малювати картини структурованою пастою, здається це так називається.
  3. Покращити харчування - моє харчування не є жахливим, але і не є ідеальним. Зараз я не так багато їм смаженого та жирного та і взгалі не фанатію за солодким. Але останнім часом стала істи мало овочів та часто почали з'лявтлятися бутерброди, тому треба виправляти.
  4. Навчитися робити гарний макіяж - зараз я міс мінімамізм, легкий тон, трішки рум'ян, іноді хайлайтер та вкласти прозорим гелем брови. В кінці року вже почала трішки втілювати цю ідею та придбала собі декілька олівчиків для губ і мені так подобається ними користуватися. Далі планую навчитися контурингу, а що далі ще саме не до кінця вирішила. Напевно буду фарбуватися по якихось навчальних відео, щоб ліпше набити руку та відточити майстерність. Планів, як у Наполеона.
  5. Збільшити кількість піжам - обожнюю їх, деякі вже відслужили своє, тому треба поновити запаси, бо ввечері гарна піжамка, свічка, чай та вечірня рутина приносять дуже багато задоволення. вже одну сьогодні придивлася в Iryna Koval та додала у віш ліст.
  6. Почати активніше вести інші соц. мережі - до знайомства з Makeup Club я постійно вела інстаграм та тікток, а потім залипла тут і пропала там, тому хочу це виправити. Бо через це я втратила чатину свого прибутку, який отримувала з консультацій по догляду за шкірою.
  7. Зробити фотосесію на тему косметології та догляду - цей пункт випливає з попереднього. Я переглянула все, що я писала та створювала рініше та хочу трішки. змінити формат подачі інформації. А для того, щоб ще робити якісніше треба також гарні фото) Якось так, все пов'язано.
  8. Частіше почати проводити дні для себе та зупинятися в моменті, бо робота роботою, а життя проходить. Проводити з масками або подружками (залишилося їх знайти, бо єдна і та у Львові і бачимося раз на 3-4 місці).
  9. Докупити нові речі в гардероб, бо я його так конктретно перебрала багато чого виставила на продаж або відала і залишилася з двома парами штанів та 3 кофтами, це трішки пременшено, але іноді дивлюся і розумію, що все набридло, хочеться чогось нового, щоб мати натхнення на нові образи.
  10. Почати дивитися фільми англіською та слухати пісні вдумуючись в перегляд - за англіську я взялася з осені імаю 1-2 заняття на тиждень і за чей час мій річень значно покращився. Це я зрозуміла в подорожах, бо вільніше почала формувати свою думку, іноді не ідеально, краще почала розуміти, що до мене говорять, що мене дуже тішить. Такий досвід я мала з вивчення польської в свій час, тепер хочу повторити з англіською.
  11. Зробити мінімальний ремонт в квартирі - залишилося вмовити хлопця на це, бо він категорично проти. Але я працюю над цим.
  12. Повернутися до танців, бо це мені приносило купу задовлення. Але хочу тепер знайти десь ближче до дому, бо більше години добиратися не прикольно.

Це тільки частина з того що я хочу втілити в реальність. Але надіюся в кінці року поставити біля усіх пунктів галочку.

Мої  #beautyplan2024