#testmakeupclub

#testmakeupclub

Дякую MAKEUP Club та Maybelline за можливість протестувати цей неймовірний боксик ❤️ Швидко пролетів тиждень тестування засобів, я вже готова поділитися враженнями про кожен продукт:

Хочу розпочати саме з неї, адже ми знайомі ще з літа, коли я встигла використати промокод і отримала чудовий набір цих помад у подарунок до замовлення. Що можу сказати, ці помади найкращі ❤️

Об'єм  4.2 мл, в середині є щось по типу залізної кульки для взбовтування рідини. По лінії відкриття була наліпка, але без жодного додаткового пакування.

Дизайн це окремий вид мистецтва,  рельєфні букви придають вишуканість та впізнаваність цим помадам. Аромат приємно косметичний, ледве вловимий.

Аплікатор фетровий, зручний, з його допомогою з легкістю можна обійтися і без олівчика, а якщо набити руку точне нанесення по контуру гарантовано. Ляпи на яскравих кольорах більш помітні і потребують миттєвого реагування.

Стійкість шалена, це найкраща помада по стійкості котру я взагалі мала. 6-8 годин тримається добре. Витримає перекус, чай каву, трохи не палких поцілунків, але після серьозних страв перевірити помаду не завадить.

Тут важливо і правильне нанесення, особисто я зволожую губи, іноді попередньо скрабую. Обов'язковий етап, зазначений виробником в інструкції, взбовтати перед використанням, потім можна наносити.

Застигає приблизно за 1-2 хвилини, в цей час не раджу говорити чи якось напрягати губи. У підсумку помада дає гарний глянцевий фініш, можна нашаровувпти при необхідності.

Щодо відтінків які є в цьому боксику

— 50 Wicked

— 35 Cheeky

Я в захваті від ідеально червоного який дає 50 відтінок, ці мій беззаперечний фаворит в глянцевому фініші. Також є варіант зробити її трохи більш спокійною та матовою, використовуючи серветку через 30 секунд після нанесення, поки вона ще остаточно не схопилася, виходить такий гарний та серьозний колір. При глянцевому фініші він виглядає різко та зухвало.

Відтінок 35 для мене новий. Чесно кажучи мала намір його придбати, адже він "рідний брат" мого улюбленого відтінку 30 Peachy. Взагалі я полюбляю нюдові відтінки у повсякденному макіяжі і цей точно став моїм улюбленцем.

До придбання рекомендую 👌 Хоча мені здається вже всі дівчата в клубі спробували цей топчик від Maybelline.

Дизайн флакону витончений, рельєфні надписи у стилі виробника, кольору Rose Gold. Нажаль додаткового пакування чи наліпки по лінії відкриття немає.

Щіточка силіконова, ворсинки коротенькі, сам кінчик ручки рухомий та гнучкий. Віддушка косметична з нотками мигдалю, у процесі носки чи нанесення аромат не відчувається. Обмежувач гарний, набирає рівно стільки скільки треба.

Ефект мені подобається, дійсно додає довжини та об'єму, трохи густоти, добре розділяє війки, немає необхідності використовувати  додаткові допоміжні інструменти. Стійкість також гарна, 8-12 годин виглядає як і на початку дня, не обсипається.

Добре змивається міцеляркою чи молочком, без надлишкового тертя.

Повністю задоволена цією тушшю. Чи рекомендую? Звісно так!

Дизайн аналогічний попередній туші, але у чорних тонах. Щіточка, стійкість, текстура  абсолютно ідентичні попередній Maybelline New York Lash Sensational Sky High. Судячи з інформації від виробника  відмінність ролчгає в тому що вона космічно-чорна, а попередня класично-чорна.

Результат такий же гарний, додало об'єму,  щільності, гарна стійкість. Фото звичайно додаю 🥰

Відмінностей по кольору я не бачу. Єдине, що на мій погляд, це те що Cosmic Black більш щільніше покриває кожну волосинку вій, хоча текстура однакова.

Підсумовуючи можу сказати що обидві класні та достойні, однозначно рекомендую від щирого серця ❤️

Пакування тонального крему у стандартному пластиковому тюбіку у стриманому дизайні об'ємом 30мл. Була додаткова фольгована захисна плівка безпосередньо під кришечкою.

Текстура рідка та текуча, середньої щільності. З легкістю наноситься вологим спонжем або пензлем. Незважаючи на таку текстуру, витрата виявилася дуже економною, буквально пару 'крапель' на все обличчя. Криюча здатність на рівні, нашаровується відмінно. Трохи чутно косметично-алкогольний аромат від самого тюбика, але у процесі використання чи носки тону він непомітний.

У боксику на тестування два відтінки:

— 03 Light Sand Beige

— 16 Vanilla Rose

Світло-бежевий відтінок 03 мені добре підійшов, гарно підлаштувався під тон моєї шкіри, перекриває незначні недоліки.

А от ванільно-рожевий 16 мені наче має трохи жовтуватий підтон, затестила і  віддала його мамі, цей відтінок їй більше пасуватиме.

Також варто зазначити після нанесення під певним кутом є ледве помітні блискітки. Камера їх особо не передає але при прицільному спостереженні вони є.

Мені сподобався ефект, виглядає природньо, без ефекту маски, фініш не липкий, немає крайньої необхідності перекривати пудрою, що я зазвичай роблю. Стійкість відмінна. Наносила на зволожене обличчя ніякої сухості, лущення, стягнутості чи інших неприємних відчуттів не було. Абсолютно не відчуваю його на обличчі.

Тон однозначно рекомендую до придбання. Як закінчиться цей в планах спробувати трохи світліший 02 відтінок, він обіцяє бути кольору слонова кістка.

Підводка представлена у форматі фломастера чорного кольору. Судячи за інформацією з сайту makeup.ua на тестуванні стара версія дизайну цієї підводки (актуальний дизайн на фото доданого товару). Кришечка закривається шільно, підводку зручно тримати в руці. Кінчик малюючої частини завужений до краю, що в ідеалі повинно дозволити намалювати тонку стрілку легко та рівно.

Але у мене, як і у більшості дівчат які тестують боксик, біда з цим фломастером.

Кінчик практично не малює, більш менш з середини кінчика вже починає малювати, але затовсту лінію, полосить та пропускає Тобто на тонкі на естетичні стрілки за пару хвилин годі і розраховувати. Я не спец по стрілкам, мені знадобилося пару днів та декілька спроб його приборкати, але то суцільні муки.

По результату нормально стрілку намалювати не вдалося, тому враження від продукту трохи зіпсовані.

На цьому все, дякую за увагу ❤️