Про аромати, літо та наливку
Польська косметика для тіла
Люблю парфумерію з вересня по травень. Влітку - дуже обережна, мій ніс не витримує комбо аромакомпозиції та високої температури.
Знайшла для себе вихід - крем з ароматом. На жаль, Victoria Secret та BBW мені н е підходять, надто агресивні аромати. Хоча у VS був аромат Aqua kiss в старій варіації з яблуком, був моїм фаворитом.
Так пошуки завели мене до польської косметики, а саме Vis Plantis.
Мене підкупило пакування) Біла банка з витриманим дизайном
Тоді на цей продукт навіть відгуків не було, а зря, вони класні.
Першим у мене з‘явився крем з інжиром і аргановим маслом. До його «кремових» властивостей питань немає. Роботу робить вправно, хоч і дещо липкий.
Але до аромату😫
Якщо інжир мені файно пахне, то арганове масло це тортура.
Аромат крему «Бархатные ручки», він викликає асоціацію з дамами прекрасного віку.
Користувалась ним тільки на початку осені і деколи взимку.
Має дуже делікатний шиммер, його можна побачити на сонці, або від ліхтарика. Трансформація аромату в спеку кращим його, звісно, не зробила. Але до якості продукту взагалі немає питань🤗
Літом придбала іще один, але з журавлиною та cloudberry(ягода невідомого генезу) От він і став моїм ароматним літнім другом.
Аромат ягідок з кислинкою, така собі клюква з цукром)
P.S. Моя тьотушка робить наливку з червоної смородини, яку я вважаю найкращою, після наливочки з вишні. Ось, аромат наливки🙃
Він густіший, більш поживний, з делікатнішим шиммером.
Наразі саме цих немає в наявності, але є з іншим ароматом, тому додаю його.
Тремор рук не від наливочки, то від прохолодної температури, не дивлячись на сонце❤️🔥
Дівчата, парфум влітку так чи ні?
Коментарі (0)