#beautyplan2024
У 2024 році я обіцяю собі…♥️
Спершу хочу подякувати мейкап редакторам за такий челендж, він змусив мене переглянути та згадати усі мої досягнення та падіння, можливо й переживання. Я багато чого досягла особисто у 2023 році, змінилась тільки у кращий бік і вважаю, що завжди є куди вдосконалюватись. У цьому віш лісті більшість пунктів я обіцяю, не так починати, як продовжувати робити і більш того - збільшувати планку☺️
- Відвідати мінімум 3 країни🌎
- Відновити фарбування ейр тач✨
- Частіше фарбувати губи червоною помадою💄
- Зробити здоровішим та кориснішим раціон харчування для свого тіла🍽️
- Ходити на релаксуючі масажі хоча б раз на місяць💆🏼♀️
- Допити курс вітамінів, бо я часто зупинялась на пів шляху💊
- Очистити простір від непотрібних речей: роздати, продати, викинути🌪️
- Здати нарешті кваліфікаційний тест на підтвердження знань іспанської мови на рівні B2🙌🏼
- Замовити професійну зйомку, така традиція у мене є майже щороку✨
- Збільшити свої фінансові доходи, але аж ніяк не зменшити витрати💵
- Присвятити більше часу самоосвіті та саморозвитку, (читати більше статей, книжок, можливо відвідати бранч з цікавими лекторами… )⏳
- Надалі регулярно пахати у тренажерному залі, максимум з перервою в період критичних днів.💪🏼
Ніби все, а там, вже буду дивитись по ситуації🙌🏼
Памʼятайте - головне виконувати обіцянки перед собою, бо як часто ми вибачаємось перед кимось якщо десь провинились. А як часто ми вибачаємось перед собою за те, що на перше місце ставимо щось або когось, за те, що зекономили на собі, щоб краще було комусь і тд.?) Це в жодному разі не егоїзм, це про любов до себе♥️
Чого і вам усім бажаю✨
Коментарі (0)