MERMADE

Ароматні пінки для душу Mermade

Ароматні пінки для душу Mermade

🎤 Привіт Влад, рада знову з тобою зустрітись, впевнена, що ти розкажеш нам багато цікавих фактів про склад та властивості пінок для душу. Адже саме ти розробляв цю формулу та вдосконалив її для юних користувачів.

👨‍🔬Привіт! Сподіваюсь наші читачі дізнаються для себе багато цікавого.

🎤 Давай почнемо з ідеї, хто запропонував створити такий продукт, нічого ж подібного у Mermade раніше не було?

👨‍🔬Такий продукт вже був достатньо популярний серед користувачів, тому ми вирішили додати його в наш асортимент. Тим паче він чудово вписався в нашу лінійку для догляду за тілом.

🎤 Ви зазначаєте три основні компоненти Сік листя алое, Сечовина та Пантенол, яку вони мають дію на шкіру?

👨‍🔬 Сік листя алое - надає шкірі додаткового зволоження, заспокоює та допомагає відновити.

Гідроксиетил Сечовина - допомагає відновленню НЗФ (натурального зволожуючого фактору), що впливає на пружність шкіри, позбавляє сухості. Шкіра виглядає гладенькою та шовковистою.

Пантенол - допомагає заспокоїти подразнену шкіру, надає природного сяйва.

Загалом всі ці три компоненти чудово зволожують шкіру, знімають почервоніння та заспокоюють її, тому пінка дає лагідне після відчуття на шкірі та не пересушує її.

🎤 Які б ще компоненти пінки ти відзначив за їх властивості та вплив на шкіру?

👨‍🔬 Для створення формули ми використали достатньо мʼякі ПАРи, які делікатно очищають шкіру від забруднень та мають чудові піноутворюючі властивості.

🎤 Ви вказуєте, що пінка підходить для користувачів від 6 років, але ж в дітей значно ніжніша та чутливіша шкіра, чи не завдасть пінка їй небажаного впливу?

👨‍🔬 Дійсно, шкіра дітей більш чутлива, але формула була розроблена з урахуванням цього. Суміш ПАРів та зволожуючих активів підібрана таким чином, щоб забезпечити максимальний комфорт та безпеку використання. Але, не забувайте про можливу індивідуальну чутливість, обов'язково потрібно тестувати всі косметичні засоби на прояви алергічних реакцій, якщо ви до них схильні.

🎤 Пінка має незвичні кольори та солодкі аромати - мене як маму, це трошки відлякує, при виборі косметичних засобів для очищення шкіри дитини(

👨‍🔬Всі барвники та ароматичні композиції, які ми використали для пінок є дозволеними для використання у косметичних засобах. А також їх концентрації повністю відповідають нормам європейського законодавства. Тому можеш не хвилюватись що до їх впливу на шкіру дитини)

🎤 А як часто можна користуватись пінкою, і чи потрібно після душу додатково зволожувати шкіру лосьйоном чи олійкою?

👨‍🔬 Це залежить в першу чергу від типу шкіри. Якщо відчуваєте недостатню зволоженість шкіри після миття пінкою, то раджу додатково використати лосьйон або олійку. Ці засоби вже є в нашому асортименті.

🎤 Такий формат продукту напевно має велику витрату (прм. авт. - моєму бешкетнику точно ненадовго), на скільки приблизно вистачить одного флакону (150 мл) пінки?

👨‍🔬Загально на один прийом душу витрата пінки - 3 натиски дозатора (приблизно 5 мл сировини). При такому використанні пінки може вистачити на 30 разів миття.

🎤 Тепер точно візьму її для сина і для себе. Знаю що лінійка має 5 ароматів, а який твій улюблений?

👨‍🔬Мої фаворити це Champagne та Magic Unicorn. Вони мають приємні та не надто інтенсивні аромати.

🎤 Може замість звичних рекомендацій для наших підписників ти знаєш якісь лайфхаки з пінкою?

👨‍🔬 Пінка чудово підійде не тільки для купання, а також і в якості лагідного мила для рук. Впевнений, що наші маленькі користувачі будуть в захваті від такого пінного мила.

🎤 Дуже цікаво, треба якось спробувати. Дякую тобі за відповіді, до зустрічі!

👨‍🔬 Будемо на звʼязку!)