Iryna Koval

Marvis Whitening Mint + Xylitol

Marvis Whitening Mint + Xylitol
Marvis Whitening Mint + Xylitol
Marvis Whitening Mint + Xylitol

Багато років тому мій стоматолог порадив мені спробувати продукцію від Marvis, і відтоді їхні зубні пасти стали моїми улюбленими. У них є безліч смаків, але сьогодні я хочу поділитися враженнями саме від пасти для відбілювання зубів.

Усі пасти даного бренду мають приємну оксамитову текстуру, не містять абразивних часток, гарно піняться. У складі фтор та ксиліт. Нічого страшного в них немає, вони захищають від карієсу. Шкідливий надлишок фтору (від нього зуби жовтіють, але в даних пастах він у межах норми до 1500 ppm (0,15%) Вміст ксилітолу, допомагає у боротьбі з бактеріями та сприяє укріпленню емалі.

Щодо смаку, інтенсивна м’ята додає відчуття свіжості, яке дійсно тримається протягом цілого дня! Marvis відзначається економністю, достатньо лише невеликої кількості – буквально однієї горошинки. Через довготривале відчуття свіжості я готова безкінечно купувати цю пасту, але це лише одна з її багатьох переваг.

Саме ця серія призначена для відбілювання зубів, і вона дійсно працює! При регулярному використанні зуби змінюють свій відтінок на декілька тонів - це єдина паста, яка дійсно змогла відбілити мої зуби, зменшивши наслідки впливу кави та чаю.

Пасти Marvis ідеально очищають зуби та ротову порожнину, видаляють наліт, залишаючи після себе надовго приємний смак, чистоту та свіжість. Після їх використання зуби стають гладенькими, та добре очищеними. Ефект після чищення пастою Marvis нагадує відчуття гігієнічної чистки у стоматолога!

Marvis Whitening Mint + Xylitol
Marvis Whitening Mint + Xylitol