Strange Love

Зубна паста Marvis: Чи варта хайпу?

Зубна паста Marvis: Чи варта хайпу?
Зубна паста Marvis: Чи варта хайпу?

Пам'ятаю, як кілька років тому в мережі був шалений хайп довкола продукції Marvis. Як на мене, увага до бренду хоч і трішки перебільшена, проте цілком заслужена. Якість справді на висоті.

Я вже давно користуюся зубною пастою Marvis Whitening Mint, і дуже задоволена її ефектом. Смак пасти теж мені подобається. Він свіжий і приємний, але не занадто різкий.


Мені імпонує, що Marvis Whitening Mint немає дуже агресивних абразивних часточок. Проте мої зуби з нею сяють! Звичайно, вона не може відбілити зуби так, як це роблять професійні процедури, але вона добре допомагає боротися з нальотом і покращує колір емалі. Я помітила, що після регулярного використання зубної пасти Marvis Whitening Mint мої зуби стали більш блискучими.


Але найголовніше, що мене вразило в цій пасті, це її неймовірний ефект свіжості. Після чищення зубів я відчуваю свіжість подиху, яка триває 2-3 години. Жодна інша зубна паста не давала мені такого пролонгованого результату.


Якщо ви шукаєте ефективну зубну пасту, яка допоможе вам мати свіжий подих і красиві зуби, то я рекомендую вам спробувати зубну пасту Marvis Whitening Mint.

Ось так виглядають мої зуби сьогодні. З натуральною жовтизною емалі буду боротися в наступних постах, на допомогу нам прийдуть відбілюючі смужки Crest, тому stay tuned, якщо цікаво.

Зубна паста Marvis: Чи варта хайпу?
Зубна паста Marvis: Чи варта хайпу?