Annet🦄

Моя колекція олійок Nuxe

Моя колекція олійок Nuxe

Давайте на хвилинку поринемо в історію французького бренду Nuxe і його маленьких парфумованих шедеврів, які підкорили серця багатьох українок своїми ароматами.

Парфумовані олійки Nuxe стали одним із найвизначніших продуктів цього бренду і отримали широку популярність у всьому світі завдяки своїй унікальній формулі та чуттєвому аромату. Тільки уявіть собі - цьому продукту, який став справжнім хітом, вже 33 роки.

Формула Huile Prodigieuse містить шість рослинних олій (макадамії, волоського горіха, сладких миндали, камеліни, грецького горіха та шафрану). Ця олійка призначене для обличчя, тіла та волосся, надаючи шкірі і волоссю м'якість і сяйво. Особисто я її не мащу на обличчя, бо маю і без того жирну шкіри і мені того вистачає, а от кінчики волосся і тіло - то просто щастя і насолода в одному флаконі!

Чуттєва аура аромату стала невіддільною частиною ідентичності цього продукту. Особисто мені здається що це запах янголів, а версія Florale - то запах янголів з квітами у руках😂 Аромат Huile Prodigieuse включає в себе ноти апельсина, мандарина, лимона, жасмину та ванілі, створюючи свіжий, квітковий та трохи солодкуватий аромат. Huile Prodigieuse став іконічним продуктом, а його успіх визначив популярність Nuxe як бренду, присвяченому природній красі та чуттєвості. Звичайно у цього продукту є й хейтери, які вважають ці аромати старомодним і трошки "бабусиними", але мені на те байдуже, бо то тільки справа смаку і вибору.

Обрати фаворита серед цих трьох досить складно, бо всі вони потрібні. Золота олійка з блискітками прикрасить ніжки влітку. Класичний варіант я додаю до щоденного догляду за тілом, бо той аромат розкоші, яким ця олійка наділяє інші продукту - це просто щось божественне👼 Олійка флораль достатньо легенька на літо - не потребує додаткових лосьйонів, кремів для тіла - цього догляду мені цілком достатньо, але на зиму вже ж таки я би обрала класику. До речі є ще варіант Huile Prodigieuse Riche для дуже сухої шкіри - оце мабуть ще докуплю собі до колекції. Також роздумую над покупкою зеленої олійки з неролі - затестила якось і теж досить цікавий аромат, трошки відрізняється від основної лінійки.

Окремо додам, що олійки ці досить економні - от золотій вже два рочки, бо користуюся тільки влітку і ще півбаночки в 50 мл. А ось цю Флораль мені восени подарувала сестра і також ще є багато, хоча кілька разів на тиждень пшикаюся нею з голови до п'яток))

Моя колекція олійок Nuxe

Ще з цікавинок про оформлення пляшечок - на кришечці масел від Nuxe зазвичай розміщується такий от символ. Це дуб і він означає для бренду сталу якість, стійкість, підкреслює природність та екологічність продукції Nuxe, яка часто містить рослинні екстракти та масла.

В цінці допису я спробувала показати мерехтіння блискіток, але то була невдала спроба, того просто собі їх там уявіть. На шкірі це неймовірно делікатне сяйво✨

Яка олійка ваша улюблена? Чи користувалися і чи плануєте купувати це диво?