#beautyplan2024

#beautyplan2024

Хочу цього року здійснити найбільший glow up у своєму житті💕

Я знаю, усе можливе. Усе в наших руках, дівчата! Більше не хочу шукати виправдовувань та лінуватися, тому ділюся з вами своїми 12 beauty цілями на цей рік.

  1. Носити більше аксесуарів та прикрас, не соромитися виділятися та бути помітною. А саме шукати власний стиль та самовиражатися через одяг. Адже я обожнюю наряджатися вдома, але соромлюсь виходити так на двір чи виставляти свої фоточки у соцмережі. Треба виправлятися)
  2. Більше фарбуватися, експериментувати та не боятися яскравих кольорів на обличчі. От якщо хочеться намалювати жовті стрілки, то брати і малювати! А не шукати причини, чому мені це не підійде і т.д.
  3. Знайти "свого" майстра та змінити зачіску (maybe колір волосся who knows), а також підібрати професійний догляд для мого типу волосся. Я дуже довго "забивала" на стан свого волосся, купувала перші ліпші баночки, зовсім не читаючи склад та взагалі не задумувалась над такими речами, як термозахист, наприклад. Знаю, що можу краще ставитися до свого волосся.
  4. Кожного ранку, навіть коли увесь день вдома, робити легенький мейк та нескладну укладку. Божечки кішечки як же я кайфую від себе зранку, коли і голова чиста, і на обличчі трохи мейку, і волосся не в задрипаній гульці, а накручене чи вирівнене, чи якась зачіска. Але як же складно себе іноді заставити! Тому в цьому році змінюю це і крапка.
  5. Пройти курс онлайн чи сходити на офлайн урок по макіяжу та навчитися робити крутий денний та вечірній макіяжі, які підкреслюють мою красу та підходять саме мені. В тому році в мене з'явилась моя перша косметика, то ж в цьому хочу більше практики. Люблю робити собі макіяж, то ж нащо себе стримувати, правда?
  6. Кожного місяця робити свіженький манікюр. Не забивати на вигляд нігтиків. Я люблю, коли мої руки виглядають доглянутими, але часто лінуюсь намазати кутикули олійкою чи вчасно записатися до майстра. То ж обіцяю собі працювати й над цим також.
  7. Зайнятися станом шкіри обличчя. Мене не влаштовують недоліки на обличчі, хочеться, щоб шкіра була гладенькою та сяяла. Для цього потрібно знайти косметолога, записатися, НАРЕШТІ ДІЙТИ до нього, зробити чистку обличчя, якісь масочки та пілінги, та підібрати професійний домашній догляд для мого типу обличчя. Можливо, проконсультувалися з дерматологом та пройти курс лікування.
  8. Після душу завжди зволожувати шкіру кремчиками, олійками тощо. Взимку шкіра особливо чутлива та суха, тому хочу більше піклуватися про неї. До того ж я зараз активно худну і роблю масаж сухою щіткою, тож шкіра аж вимагає зволоження.
  9. Мінімум 3 рази на тиждень тренування, а кожного ранку - зарядка. Цього року я нарешті хочу здійснити свою мрію та побачити на вагах 65 кг, тому для цього треба попотіти.
  10. Кожного ранку - контрастний душ, а після нього - масаж сухою щіткою.
  11. Кожного дня випивати 1,5-2 л водички.
  12. 31.12.2024 року важити 65 кг, гарно себе почувати та бути здоровою. Як підтвердження скинути сюди свої фотки до та після.

Це тільки частина моїх планів та цілей на рік, але моє здоров'я та зовнішність - головний пріоритет цього року. Тому цей челендж від #MAKEUPClubOfficial нереально крута можливість зафіксувати свої цілі та поділитися ними з іншими.

Діліться в коментарях, що думаєте про мої цілі💌

Нумо ставати кращими разом