Моє дзеркальце для макіяжу

Моє дзеркальце для макіяжу

Коли я тільки почала фарбуватися, я навіть не уявляла, наскільки важливими є гарне освітлення та дзеркало. Я правда не розуміла, чому шкіра така жовта (жовте освітлення в кімнаті), чому я бачу усііі нерівності та моє обличчя більше в три рази, ніж коли я дивлюся на себе, наприклад, на фронтальну камеру. Починала я фарбуватися, дивлячись у дзеркало на дверцятах шафи, а косметику тримала у зубах, бо поруч не було нічого😁 У ванній також було дууже темно 🙄

І тоді я зрозуміла, що мені потрібне дзеркало з білою яскравою підсвіткою. Обрала Rotex RHC25-P Magic Mirror і ні дня не пожаліла. Тепер фарбуюсь за своїм письмовим столом і мені вистачає світла! Навіть якщо в кімнаті повністю темно. До того ж дзеркальце дуже естетичне🎀 Плюс до нього в комплекті йде маленьке збільшувальне дзеркальце, яке можна приклеїти на основне. В нього дуже зручно вищипувати бровки та промальовувати контур губ.

Тому якщо у вас ще немає косметичного дзеркальця від щирого серця рекомендую придбати😊 Це нууу дужеее спрощує життя)

А в майбутньому я планую мати свій косметичний столик з величезним дзеркалом з підсвіткою і купою шухлядок для косметики як з Pinterest🤞🏼 Дуже хочеться мати свій б'юті куточок)

А ви маєте косметичне дзеркальце, дівчата? 😊