#beautyplan2024
Ось і я вирішила долучитись до цікавезного челенджу від MAKEUP Club та склала свій б'юті-план з 12 пунктів.
Список зі звичками, особистими правилами догляду та любові до себе. Очевидні речі, про які я та й, напевно, багато хто забуває. Тож ось мій б’юті-план 2024:
- Частіше використовувати декоративну косметику та наряджатися. Зараз я дуже рідко користуюся декоративною косметикою. І цілком приймаю себе без макіяжу та в спортивному костюмі. Але як приємно іноді зробити легкий мейкап, вдягти щось гарненьке та вийти на прогулянку🥰
- Частіше робити масаж обличчя. Маю шкребок гуаша та роликовий масажер, але часто лінуюся або не встигаю вранці використовувати їх. Хоча масаж обличчя - це не тільки робота з ранковою набряклістю, а ще й приємний ритуал любові та турботи про себе.
- Знайти дієвий догляд за обличчям. Пробувати щось нове - це завжди цікаво, але хочеться вже знайти щось таке своє, улюблене, класне, чим хотілося б користуватись набагато довше, ніж один-два місяці.
- Збалансувати раціон. Додати більше овочів та зелені, вживати менше магазинних солодощів. Тут користь очевидна 😋
- Лягати спати до 23:00. Адже вчасне засинання та повноцінний сон - це дуууже важливо для наших здоров’я, краси та гарного настрою.
- Зарядка щоранку та й взагалі більше корисної активності протягом дня.
- Зробити професійне чищення зубів. Стоматологи радять робити це раз на півроку, а в мене чомусь поки що виходить один раз на два роки😅 А це взагалі-то гарно впливає і на красу посмішки, і на здоров’я ротової порожнини, та ще й водночас передбачає профілактичний огляд у стоматолога.
- Поновити лазерну епіляцію. Колись я проходила курс для декількох зон, але не завершила. Хоча результат мене дуже тішив, але то коштів не вистачало, то не до того було… Все хотіла поновити курс, то може вже цього року?
- Піти на танці. Завжди із захопленням спостерігала за дівчатами, які гарно танцюють. Це супер привабливо, сексуально, жіночно… Теж так хочу 😍
- Створити нові прикраси для себе. Минулого року в пориві ентузіазму накупила різних намистин та підвісок і відклала все це на невизначений час. А мені взагалі-то так подобається робити щось гарненьке: вишивати, плести… Тож для приємного дозвілля, задоволення від процесу та чарівного результату треба вже діставати свої коробочки з рукоділлям.
- Знайти цікаву роботу, яка дозволяла б реалізовувати свої б'юті-хотілки, та й не тільки їх 😉
- Вдосконалювати свої навички письма завдяки MAKEUP Club❤️
Додаю моє сьогоднішнє фото: без макіяжу та з висипанням після нещодавнього набігу на цукерки😄
Дякую за увагу❤️
Коментарі (0)