Malisa

Спасіння для рук взимку

Спасіння для рук взимку

Я належу до тієї категорії дам, які все по дому роблять без рукавичок. І на вулицю взимку, якщо не -20 за вікном, то також без рукавиць. Інколи так і хочеться запитати себе, коли вже нарешті з'явиться розум і почну все робити правильно... Але поки мишка плакала, кололась, але продовжувала жувати кактус.

Тому, як ви розумієте, в моєму арсеналі косметичних засобів є дуже багато кремів для рук, і вимоги в мене до них майже космічні - зробити з сухої шкіри м'якеньку, еластичну та зволожену.

І більшість кремів провалює це завдання. Зате є деякі бувально скарби, які навіть мої ручки приводять в нормальний вигляд.

Neutrogena Norwegian Formula Concentrated Hand Cream - один з цих чудо-засобів.

Одразу скажу, що мені не подобається - не люблю такі кришки, які потрібно відкручувати.

Часто користуюсь кремом на ніч, вже майже перед сном, і в стані "вже майже бачу сновидіння" кришечка так і норовить впасти, та ще й дітись кудись під шафу.

Обє'м - в мене 50 мл, є ще 75 мл.

Має приємний аромат, косметичний, не нав'язливий.

По консистенції - досить плотний.

Але головне - як же діє на шкіру. І це крем, який за одну ніч може загоїти всі мікротріщинки, зробити шкіру м'якою, зволоженою.

При цьому крем не липне, не жирний (не люблю те відчуття, коли крем прям відчувається на руках, і потім наче відбитки ще з годину усюди залишаєш).

На літо - він для мене занадто, бо влітку шкіра так не пересихає, хочеться більше легкого і просто зволожуючого.

А от на період холодів, опалення, сухого повітря, морозу, перепаду температур - то це дійсно мастхев.

Є накопичувальний ефект, не буде такого, що якщо сьогодні користуєшся, то завтра крем забула, і шкіра вже знову як наждачка. Ні.

Також можна і лікті мастити, якщо є проблема з сухістю.

Від цього бреду ще бальзам для губ пробувала - також крутий. Але крем - мій фаворит.