Anna_feerie

Викидаю люксову палетку!

Викидаю люксову палетку!
Викидаю люксову палетку!

Дівчата, моя улюблена палеточка стала смердіти! 🤣 Це просто шок, адже буквально кілька днів тому я користувалась нею і не було жодних ознак псування. Але ось вчора робила мейк, набрала на пензлик рум'ян і трохи не впала від омбре паленої китайської пластмаси!).

Перевірила батч-код - так, термін зберігання закінчився, але камон, це ж сухі продукти, тіні-рум'яна, вони не мають отак псуватись!)) Я взагалі використала лише один рефільчік з хайлайтером, а всі інші, хоч і були в регулярному використанні, але навіть не мають дірочок в середині.

Викидаю люксову палетку!
Викидаю люксову палетку!

Чому я трохи засмутилась (точніше, не трохи))? Цю лімітку подарувала мені моя сестричка на День народження, тому вона мені особливо дорога. Крім того, мені дуже подобається та пасує кольорова гама і я дійсно дуже часто фарбувалась і тінями, і рум'янами (тут є персиково-коралові та рожеві з дрібкою золота).

Але косметика не вічна, тож, просто прийшов час відпустити цю красуню і більш активно користуватись іншими продуктами зі своєї колекції😅. А ще - хай це буде найбільша біда в житті - всього навсього палетка з запахом пластмаси)).