Парфумований крем д ля рук від dott
Красивий крем з запахом тої самої «звьоздочки»?
Привіт дівчатка 🥰
Стидно признаватись, але це мій перший крем для рук за все моє життя , який я купила усвідомлено і за власним
бажанням
Тому чесно кажучи мені особливо немає з чим порівняти
цей продукт, (хіба з дитячим кремом за 15 грн) але скажу
своє чесне враження🤭
Почнемо з пакування😃
Дуже лаконічний та красивий дизайн (чесно кажучи саме
через нього цей кремчик і виявився в мене🤪ну дуже мені вже подобається мінімалізм з ноткою розкоші
Нотку розкоші добавляться цей прекрасний ланцюжок,
який щей виконує особисто для мене дужеее корисну
функцію -він зʼєднує тюбик з кришечкою , тобто я точно ніколи не забуду закрутити ковпачок, і не загублю його ( В даному продукті естетично все , починаючи навіть 3 упаковки, максимально мінімалістично і дуже вишукано, просто біленька упаковка яка дуже приємна на дотик і чорний шрифт, все геніальне просто 😅
І шее в комплекті йде ну дуже естетична штучка , яка
виконує функцію голочки😍
3 візуалом виробники потрудились на славу 💔
Перші враження від аромату🌸
Начитавшись відгуків під продуктом , в мене склалось враження , що аромат буде ну зовсім якимось не типовим для кремів для рук , але ж яке було моє здивування , коли перше , що я відчула це просто дитяче мило з легенькою віддушкою білих квітів , моментом я навіть почула нотку запаху бальзаму звездочка 😵💫
Але трошки відкрившись , аромат дійсно заграв іншими барвами , мені особисто він пахне ароматом Gucci bloom , я не люблю ці парфуми , тому відповідно і від аромату я не в захваті, але як то кажуть на колір і смак товариш не всяк 😊
Хоча , я можу й похвалити цей аромат , бо він зовсім не нав'язливий (підійде навіть вагітним , бо точно від нього тошнити не буде) , аромат тримається на руках дуже довго (особисто в мене до наступного миття рук) , навіть не зважаючи на те , що аромат не мій фаворит, але він мене не дратує , що є величезним + ,навіть впевнено можу сказати , що руки хочеться нюхати знов і знов 🤪
Щодо властивостей
Крем дуже швиденько поглинається (приблизно за секунд 30-40)
після нанесення немає відчуття липкості
руки після нанесення дуже вже шовковисті , особисто я свої руки в такому стані ще не бачила (фото можете побачити в каруселі, бо навіть тут, на знімку, видно цей шикарний результат)
і ще одне моє зауваження і маленьке відкриття , особисто в мене обморожені руки , і вони в мене завжди холодні , а в холодну пору року на вулиці вони кольором бурячка стають буквально з перших секунд перебуваючи за межами приміщення , і тут скориставшись кремчиком , я замітила , що руки мої не червоніють 😱
ось такой приємний бонус )
А ще , цей кремчик можна використовувати як маску для рук )😍
Ііі ще один великий плюс , що це наш вітчизняний , український виробник 🇺🇦
І я тішуся , що в нас є такі якісні продукти 🥰
Моя оцінка 8/10
А які ваші враження від даного продукту ? Який кремчик ви б порекомендували протестити?
Коментарі (0)