Annet🦄

Bvlgari Omnia Crystalline

Bvlgari Omnia Crystalline

Ці неймовірні парфуми я вперше затестила у своєї сусідки по квартирі під час свого нетривалого біженства до Польщі. Цей свіжий і елегантний аромат просто закохав у себе. Приїхавши додому, я першим ділом почала шукати їх, але нічого не було в наявності.

Але ось нарешті, я отримала від Makeup сповіщення, що ця радість доступна до покупки. На радощах я купила аж два пробнички. І добре що це були саме пробнички...

Підготовила для вас трошки історії цього аромату 💌

Bvlgari Omnia Crystalline - аромат, який належить до категорії водяних та квіткових композицій. Шедевр був представлений у 2005 році, відзначається елегантністю та свіжістю, створюючи неповторний букет, який пестить ваші почуття.

Початкова нота аромату відкривається витонченим поєднанням бамбука і соковитої груші. Ці ноти надають аромату легкість і свіжість. Листя чорної смородини, ніжні квітки лотосу і чуттєвий чай об'єднуються, створюючи атмосферу витонченості та жіночності.

У кінцевій ноті Omnia Crystalline виявляє багатий та тривалий слід. Дубовий мох надає аромату глибину і стійкість, тоді як мускус та уд додають неповторного чарівного шлейфу.

Так ось особисто мені не вистачає тієї стійкості про яку заявляє виробник. Бо як на мене це "втілення найкращих традицій ювелірного будинку Bvlgari у світі парфумерії" трошки залегке на свою ціну.

Що думаєте з приводу цього аромату? Чи зробили би покупку великої версії?

Bvlgari Omnia Crystalline