#beautyplan2024
Мій бюьті-план☺️
Мої 12 пунктів:
- Схуднути( давно хотіла, і це завжди в моєму плані на рік)
- Зробити перманентний макіяж брів( колись робила, але не успішно, так що буду перероблювати)
- Відростити волосся( раніше ніколи не користувалася маскою для волосся та іншими засобами крім звичайного шампуню; це потрібно виправляти, щоб було здорове волосся)
- Зробити кератин( завжди було цікаво спробувати, але все ж таки наважилася, уже навіть записалася на процедуру)
- Уход за шкірою( лінуюсь вмиватися гелями для обличчя, використовувати тонік та креми на постійній основі, зараз візьму за звичку)
- Ламінування вій ( також хочу спробувати, бо нарощення вій мені не підходить, бо завжди тру очі)
- Обгортання харчовою плівкою ( щоб покращити стан шкіри)
- Подорожі ( сподіваюсь війна скінчиться і в мене вийде подорожувати)
- Прикраси( почати носити різні сережки, заколки для волосся; а то в мене вони лежать, а я ними не користуюсь)
- Навчитися фарбуватися( хочу навчитись робити гарний мейкап, найти свою ідеальну тональну основу, а також помаду)
- Електроепіляція( зараз хожу на лазерну, але хочу перейти на електро, але ще не наважуюсь, боюсь; хтось робив?)
- Дванадцятий пункт- це більше відноситься не до бюьті, але хочу полюбити себе, зрозуміти що я хочу від життя, найти своє місце в цьому світі!
Коментарі (0)