Як доглядати за бровами та віями після ламінування? Правильно! Використовувати догляд Hedonic
Hedonic After Lamination Care
Привіт, красуні!
Я вже декілька років працюю з жіночими бровами, і кожного разу, після процедури ламінування, я кажу своїм клієнткам, що ламінування - це не доглядова процедура, а декоративна. Як би вам не подобався ефект, це досить травматично для самих волосків.
І я завжди наголошую на тому, що після того, як змиється фарба зі шкіри, на брови потрібно наносити масло, для відновлення та живлення. Але я знаю, що мої дівчата часто нехтують цією рекомендацією, адже масло залишає жирну плівку.
Проте, після знайомства з брендом Hedonic, я тепер знаю, який догляд ідеально підійде для заламінованих брів - це сиворітка Hedonic After Lamination Care.
Одразу хочу відзначити, що бренд реально заморочився над пакуванням своїх засобів, адже все приходить в дуже красивих коробках. Відкривати їх, зізнаюсь, одне задоволення.
Сиворітка має об'єм 11 мл, що досить немало, але і продукт не сказати, щоб бюджетний. Тому співвідношення ціна/дизайн/якість, як на мене, адекватне.
В складі дуже багато масел та рослинних екстрактів, які і повинні позитивно впливати на якість волосків та шкіри. Але, найприємніше, що сиворітка взагалі не жирна, і ніякої плівки не залишає.
Щіточка дуже маленька, тоненька, але засобу набирає багато. Наскільки я розумію, раніше була інша звичайна щітка, типу як у туші, і багато хто скаржився, що вона суха. Зараз виробник вирішив цю проблему.
Наносити засіб потрібно 2 рази і день, на очищену шкіру. Не пече, не стягує, та і взагалі ніяких негативних моментів у використанні, я не помітила. І, до речі, сиворітка нічим не пахне.
По текстурі, вона мені нагадує дуже рідкий гель, який добре обволікає волоски, і навіть трошки їх фіксує. Якщо регулярно використовувати сиворітку, то ламінування протримається довже, адже брови завжди будуть зафіксовані у правильному положенні.
В складі немає гормонів або супер-активних речовин, які б стимулювали ріст нових волосків, тому чекати вау-ефекту не варто.
Але, якщо розглядати цей засіб, як пост-догляд після ламінування - Hedonic After Lamination Care чудово виконує свої функції.
Всім гарних брів! І дякую за увагу 😘
Коментарі (0)