Олена В

Babe Laboratorios Proteoglycan F+F

Babe Laboratorios Proteoglycan F+F
Babe Laboratorios Proteoglycan F+F

Раніше вже брала ці ампули і мені подобався результат від курсу.

Тепер знову вирішила взяти. Бо моя сироватка закінчилася і я була на роздоріжжі: хотілося чогось новенького. Але так як шкіра у мене має звичку змінювати свої вподобання,то замовила 2 штуки. На той випадок, якщо шкіра в цей раз не "сприйме" їх.

Отже, іспанський бренд Babe.

В наборі 2 ампули по 2 ml. Ампули йдуть зі зручною силіконовою піпеткою з кришечкою. Ці ампулки легко відкриваються,їх не треба надрізати. Я беру зазвичай ватні пафи щоб на всяк випадок не порізатися і ламаю кінчик по рисці.

Рідина в ампулі як водичка, але по відчуттям масляниста трохи. Вказано що без запаху. Але мій ніс відчуває запах якийсь. Хтось писав що запах спиртовий,але мені чимось іншим пахне. Хоча мене він не дратує.

Ампула може зберігатися 48 годин в холодильнику. Якраз вистачає на 4 рази користування. Тобто двух ампул вистачить на 8 користувань. І вистачить на зону шиї та декольте. Хоча я б розтягнула на більше користувань,але боюся,що вже буде не таке дієве. Бо рідини достатньо і на довше, або на 4 рази і просто обливатися))).

Склад

Aqua, PEG-8, Bis-PEG-12 Dimethicone, Hydrolyzed Corn Starch, Beta Vulgaris Root Extract, Glycerin, Acetyl Hexapeptide-8, Soluble Proteoglycan, Lactic Acid, p-Anisic Acid, Tocopherol, Butylene Glycol, Polyacrylate Crosspolymer-6, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Chlorphenesin.

Основний активний компонент — протеоглікан. Макромолекули природного походження, що запускають процес синтезування власної гіалуронової кислоти, утримують вологу в клітинах. Бачимо,що не на перших позиціях.

Argireline™(Acetyl Hexapeptide-8 )— низькомолекулярний пептид. Короткий ланцюжок амінокислот розслаблює м’язи, що відповідають за скорочення клітини, у такий спосіб блокуючи появу зморщок. За способом дії природний безпечний компонент близький до ботоксу

Гліцерин створює на шкірі захисний бар’єр, що утримує вологу.

Які відчуття:

1. Я наношу концентрат після масажу гольчастим роллером і шкіра не пече,не поколює навіть. Покрасніння від масажу зразу ж іде. Подразнень наче немає.

2. Концентрат надає відчуття пружності. Навіть в перші дні є відчуття "наповненості" шкіри,посилення тургору. Ще концентрат дає гарне зволоження.

3. Звичайно за декілька днів не прибере мімічні зморшки. Для такого ефекту виробник зазначає,що треба пройти курс 21 день (це теж завищені очікування -ахааа). Це якраз упаковка на 10 ампул. Я в принципі якраз і її замовила. Колись проходила 21 день чи навіть трохи довше і мені ефект здався досить непоганим,але не ідеальним.

4. Немає відчуття плівки,що шкіра не дихає (як іноді буває). Я взагалі то не люблю маслянисті сироватки чи флюїди,але цей концентрат шкіра сприймає нормально.

Однозначно цікавий засіб.

По-перше тим,що ампульний; концентрат свіженький і напевно ( я на це сподіваюся) дієвіший із-за цього.

По-друге ви можете його затестити і зрозуміти для себе чи потрібен він вам. Бо купівля подібних речей це завжди квест: не знаєш чи викинуті гроші, чи скарб. А тут невеликі гроші за пробу.

По-третє: досить зручно користуватися,бо скло ампули якісне,немає проблем з відкриттям,користуванням і зберіганням.

Ну і є дія. Але треба час! По відгукам на сайті його або боготворять, або лають. Я ще для себе остаточно не визначилася.

Планую тестити потім весь набір із 10 ампул.

Дякую за увагу!

Babe Laboratorios Proteoglycan F+F
Babe Laboratorios Proteoglycan F+F
Babe Laboratorios Proteoglycan F+F
Babe Laboratorios Proteoglycan F+F