Strange Love

Суперстійкий гель для брів: Hollywood Call Brow Gel

Суперстійкий гель для брів: Hollywood Call Brow Gel
Суперстійкий гель для брів: Hollywood Call Brow Gel

Можу впевнено сказати, що Hedonic Hollywood Call Brow Gel - один із настійкіших гелів для укладки брів, він дозволяє тримати навіть найжорстокіші волоски у заданій мною формі. До того ж він абсолютно прозорий та не залишає білий каст на бровах.

Аплікатор у формі конуса дуже зручний у використанні. Він звужується до кінчика, анатомічно повторюючи вигин бровної дуги, тому дозволяє швидко і рівномірно розподілити гель на волосках.


Гель прозорий, він не змінює колір і не створює білого касту не поверхні волосків. Це дуже важливо, адже ви, мабуть, неодноразово стикалися з тим, що за кілька годин після нанесення деякі гелі для укладки брів "сивіють".


Також Hedonic Hollywood Call Brow Gel має матовий фініш, тому виглядає дуже природно, наче на бровах нічого і не було. Гель швидко висихає, на укладку йдуть лічені хвилини.

Як я вже писала вище, Hedonic Hollywood Call Brow Gel дуже стійкий і тримає мої брови до кінця дня, навіть у вологу погоду. Весь минулий тиждень я перевіряла його в режимі екстремального виживання в місті. Дощ, сніг, активна міміка обличчя та холод ніяк не вплинули на носку: брови не втрачали форму та позицію.


Загалом, я вважаю, що гель Hedonic Hollywood Call Brow Gel - це ідеальний продукт для тих, хто хоче перестати хвилюватися про свої брови протягом дня. Нафарбувала і не переймаєшся, адже гель буде надійно виконувати свою функцію 8-10 годин.

Він стійкий, не залишає білої кірки, не склеює волоски і не викликає подразнень. Я рекомендую його всім, хто хоче мати ідеальну укладку брів.