krislemly

Dott | Пудинг для губ

Dott | Пудинг для губ

Пакування на висоті. Невелика коробочка у білому кольорі з лаконічним текстовим оформленням та логотипом бренду. Всередині коробочки знаходиться металева баночка з кришкою, що загвинчується, з самим продуктом. Все виконано в одному стилі.

Також в комплекті є аплікатор. Силіконова лопаточка для використання пудингу – геніальне рішення!

Це дуже гігієнічно та зручно, немає необхідності залазити у банку пальцями та заносити зайві бактерії. Їй зручно розподіляти засіб щільним шаром по губах.

Текстура в баночці здається досить щільною, але насправді вона така приємна і ніби тане на вустах.

Аромат: щоразу коли відкриваю баночку мене зустрічає неймовірно ніжний аромат шоколаду. Він ні краплі не "хімозний" і не нудотний, не задушливий. Натуральний та смачний. Хочеться не наносити це суфле на губи, а просто з'їсти.

Колір: при розподілі по шкірі шоколадний колір нікуди не зникає, а залишається на губах красивим відтінком та сяючим фінішем. Жодної жирності або липкості при цьому не відчувається.

На губах пудинг виглядає дуже красиво сам по собі, він дає вологий блиск і трішки гляньцю. Губи з ним виглядають дуже об'ємними та пухкими. Його можна використовувати не тільки як бальзам-маску для губ, але і як бальзам-блиск перед виходом на вулицю, він не скочується в білу смужку. Також можна використовувати як маску під час макіяжу, щоб підготувати губи до нанесення помади, з цією задачею точно впорається відмінно.

Ефект. Засіб дійсно дуже добре зволожує та глибоко живить шкіру губ.

Пом'якшується, робить губи ніжнішими. Повністю прибирає лущення та сліди обвітрювання. Розгладжує текстуру, тим самим добре готує губи до нанесення помади. З цим засобом губи виглядають соковитими та доглянутими.

Тепер дуже хочу спробувати кремчик для рук з маслом ши Mystic Tobacco Mars.