Улюблені продукти для губ

Улюблені продукти для губ

Продукти для губ завжди були моїм найулюбленішим з усім продуктів декоративної косметики…і завжди саме їх було найбільше.Обожнюю різні блиски,олівці,помади,підбираю їх під різних настрій,стиль одягу,сезон.

Але в своїй колекції безумовно маю те,до чого рука тягнеться сама.

Ці продукти ви вже бачили в моїх минулих дописах,щось давно,щось відносно нещодавно,тому я вирішила зібрати свій особистий топ продуктів для губ на даний момент.

Отже,перше це олівці.І у мене тут два олівця двох різних текстур.Один контурний твердий,інший гелевий.Обожнюю їх носити як і безпосередньо для промалювання контуру,так і на всю поверхню губ як помаду.

Олівець від Eveline,більш сухіший та має прохолодніший відтінок.Саме ним я можк промалювати не тільки по контуру,та ще і скоригувати ним асиметрію.До речі саме з цим олівцем я постійно отримую компліменти та запитують коли я встигла збільшити губи.

Гелевий олівець від LN pro,дуже м’який і неймовірно стійкий.Він наноситься легко та заміняє мені повністю матову помаду.

Друге це продукт з яким я отримую і зволоження і колір одразу.Це бальзам тінт від O’bays ,який я обожнюю на кожен день,бо він прекрасно зволожує ,згладжує всі тріщинки,ніжно виглядає на губах.

Ну і улюбленці від Maybelline.Тут відомі усім продукти-блиск Lifter Gloss та вінілова гіперстійка помада Vinyl ink.Обидва продукти в мене в дуже красивих карамельних нюдових відтінках і в повсякденному макіяжі це найбільш виграшні для мене продукти.Блиск не липкий,різномірно наноситься,не скатується.А помада легко та тоненько наноситься,довго тримається та не сушить губи.Ці два продукти я точно хочу повторити,можливо в інших відтінках тільки.

Діліться своїми фаворитами в продуктах для губ,буде цікаво почитати та відкрити для себе можливо щось нове.

Улюблені продукти для губ