Iryna Koval

HEDONIC MASCARA ALL IN ONE PERFECT BROWN

HEDONIC MASCARA ALL IN ONE PERFECT BROWN

Усі ми любимо виділяти та надавати виразності макіяжу очей і туш Hedonic - ідеальний вибір для цього. Тож давайте розглянемо, в чому полягають її переваги.

Дизайн неможливо проігнорувати, максимально естетичний та дівочий, а ще важливо відзначити, що він виготовлений із якісних матеріалів.

Консистенція туші приємна у нанесенні, без грудочок з однорідною текстурою. Крім того, склад має веганську формулу, що безсумнівно тішить.

Зручний обмежувач з яким засіб набирається рівно в тій кількості, яка необхідна для фарбування вій, надлишків на щіточці просто не буває.

HEDONIC MASCARA ALL IN ONE PERFECT BROWN

Щіточка має незвичайний вигляд: вона виготовлена з гнучкого силікону і має тонкі ворсинки, які розташовані щільно одна до одної.

Туш має трендовий у 2024 р відтінок - чорний шоколад.

Недарма мене привабила щіточка, - крім того, що вона незвичайна, вона добре справляється з фарбуванням вій, поступово наносить продукт на кожну вію розділяючи їх між собою. Вже з першого шару туш дійсно дуже круто подовжує і піднімає вії, вони стають настільки довгими та виразними, що буквально дістають до брів, при цьому не залишають відбитків на шкірі. Вона створює природний ефект, який можна нашаровувати для додаткової драматичності.

Туш має вражаючу стійкість завдяки особливій термостійкій формулі, яка витримує навіть високу вологість, не осипаючись та не розтікаючись. Якщо ви, так само як і я, маєте чутливі очі або носите контактні лінзи, то ця туш ідеально підійде, оскільки не викликає жодного дискомфорту чи подразнення, і максимально легко відчувається, ніби очі не намальовані.

Мій ритуал зняття макіяжу з Hedonic став приємнішим, оскільки туш легко змивається за кілька секунд і ще й звичайною теплою водою.

HEDONIC MASCARA ALL IN ONE PERFECT BROWN - ідеальна туш в трендовому кольорі з тремостійкою формулою, яка обов’язково має поселитися у вашій косметичці.