Кузя Ю-а

Shea Butter - Multi-use

Shea Butter - Multi-use

Відкрила для себе чисте масло ши, засіб, що на 99% складається саме з нього. Уявляєте? І це все в супер милій баночці🫶 записуйте, фірма dott, що також український бренд ❤️ А ви знаєте, що останнім часом, у мене активний удар та акцент саме на наш продукт.

dott- український бренд косметики з особливим розумінням естетики.

Бренд dott- це про красу як зовнішню, так і внутрішню!

Зволожуючий засіб - сприяє збереженню стабільного захисного бар'єру шкіри. Знімає відчуття стягнутості, роздратування та свербіж, повертає сухій шкірі гладкість та здоровий вигляд. Доглядає та зволожує губи. Зменшує рубці та трішіни на поверхні тіла. Зволожує кутікулу нігтя. Згладжує та відновлює волосся. Натуральний аромат без добавок. Містить вітамін Е.

- Захищає і пом'якшує сухі ділянки шкіри
- Доглядає та зволожує губи
- Зменшує рубці та тріщини
- Зволожує кутикулу нігтя
- Згладжує та відновлює волосся

Спосіб застосування: беремо аплікатором необхідну кількість засобу та розігріааємо в рученятах. Або ж наносимо на ті ділянки, де ви плануєте і від температури тіла маселко почне спокусливо танути 🥹

На особистому досвіді я використовую для губ (тріскаються зимою від холоду), мащу малечі щічки (бо маємо атопічний дерматит) та ручки (бо аж синьо/білі від холоду).

Також, у мене келоїдний рубець від кесарева. Я писала колись, що недавно його вирізала і перешили наново. І от тепер цим маселком змащую рубець. Бо масло ши загоєю прекрасно любі ранки!

Доречі. А лікті? У мене вони сухі. А це маселко прекрасно змащує та відновлює шкіру. 🔥

Ну і основне, в комплектику є аплікатор для забору маселка. Ну це от дуже зручно 🫶

Масло Ши - лідер серед рослинних масел, адже містить до 15% неомильних жирів (сквален, токоферол, каротин, фітостероли), які активно живлять клітини шкіри, стимулюють обмін речовин, синтез колагену і еластину!

Ну і це все ж таки на 99% чисте масло ши! Тому, при наявності діток - така річ незамінна!

Shea Butter - Multi-use
Shea Butter - Multi-use
Shea Butter - Multi-use