SomovaFM

Multi-Use Butter від Dott

Multi-Use Butter від Dott
Multi-Use Butter від Dott
Multi-Use Butter від Dott
Multi-Use Butter від Dott
Multi-Use Butter від Dott

Dott - сучасний та естетичний Український бренд з цікавим підходом до пакування та самої продукції.

Multi-Use Shea Butter - це універсальний засіб для вашої буденності. В одній маленькій баночці міститься догляд за тілом та волоссям.

Баттер на 99% складається з африканського масла каріте та вітаміну Е.

Склад каже сам за себе: Butyrosespermum Parkii (Shea) Butter, Tocopheryl Acetate.

Олія Ши стимулює синтез колагену, має протизапальні властивості, допомагає в загоєнні ран та насичує шкіру.

Баттер представлений у металевій тарі, виглядає це дуже стильно та трохи ретро, мені подобається таки формат, бо ця баночка однозначно буде використана потім повторно. Стильний та мінімалістичний дизайн, який впадає в око. В комплекті йшов силіконовий пензлик для зручного нанесення.

Консистенція в баттеру м'яка та жирнувата (його треба трошки відігріти після холоду). За рахунок своєї текстури він дуже економічний у використанні. Як тільки ви наносите його на шкіру, він одразу починає танути та швидко вбирається не залишаючи жирний та неприємних відчуттів. Гарно вбирається в шкіру та насичує її знімаючи подразнення.

Аромат має не насичений, але типовий для натуральної олійки.

  • Для губ в якості бальзаму. Після нього губки стають гладенькі та блискучі.
  • Для ліктів. Я все життя маю шорохуваті лікті і це не завжди приємно, а з цим баттером вони стали гладеньки! Наношу його одразу після душу на сухе, але тільки що розпарене тіло, ефект зволоження та м'які лікті буде триматися до вечора.
  • Для сосків. Так, так. Взимку, при сухому повітрі після душу, інколи на моїх ніжний ореолах може буте ледь помітне лущення. Тому з цим баттером я позбулась цього буквально за пару днів. Наношу так само після душу.
  • Для шкіри рук та кутикул, в якості крему. Після нього ваші ручки ніби покриті невидимою вуаллю захисту, яка тримає їх в тонусі.
  • Для волосся. Скажу одразу, що на мою думку він гарно підійде тим, в кого волосся сухе, пористе, посічене та навіть в'юнке. Бо для мого тонкого гладкого волосся він трохи важкуватий, хоч і наносила краплину зовсім, але залишає гарний блиск.

Наразі використовую його саме для ліктів та сосків, а залишки розподіляю по руках. Мені для цього вистачає горошинки засобу, буквально на ніготь.

Цей Multi-Use Butter став відкриттям і однозначним лідером в моїх б'юті рутині по догляду за тілом цїєї зими.