Marinka🌈Rainbow

Moschino Toy 2 Pearl

Moschino Toy 2 Pearl

Всім привіт ❤️

Я обожнюю тестувати новинки парфумерії і завжди намагаюсь їх знайти на різних торгівельних площадках. Дякуючи сучасним можливостям і дівчатам які першими привозять омріяні флакони з-за кордону , це вдається.

Moschino Toy 2 Pearl моя маленька мрія, дуже загорілась цим ароматом і дуже хотіла познайомитися з ним. Так як він ще ніде не представлений ,бажання було ще сильнішим . І от одна дівчинка яка займається розпивами парфумів таки привезла один флакон з Італії і я звісно ж одразу замовила собі на пробу відливант.

Я вже робила допис на цей аромат до ознайомлення з ним. Реклама у парфумованої води вражаюча . Американська модель Девон Аокі представляє цей аромат вдягнута в мерехтливий костюм русалки та тримає в руках флакон культового ведмедика який цього разу має колір таїтянського перламутру . Новий Toy 2 Pearl є продовженням колекції , започаткованої ще в 2014 році, натхненний таїтянським перламутром та уявним підводним світом. Композиція вважається солоно - фруктовою, відноситься до категорії унісекс ароматів . Має таку піраміду :

Початкові ноти: Лимонний сорбет, Орегано

Ноти серця: Пісок, Жасмин, Фрезія

Базові ноти: Кіпарис, Мускус, Ветивер

Аромат стартує дуже яскраво нотами лимонного сорбету та орегано , свіжо ,кисленько, цитрусово. Мені подобається тут лимон ,так як я не люблю взагалі в ароматах цю ноту через те що дуже часто в парфумах вона мені нагадує засоби для миття скла та посуду. Здоблений орегано цей початок по справжньому італійський та сонячний. Далі аромат набуває глибини , хвилин через 10 на шкірі цитрусовий вибух зникає,пом'якшується , починають відчуватися білі квіти ( жасмин ) майже разом з мінеральними нотами. Але ці мінеральні ноти (піску )дуже слабкі , ледве відчутні як на мій ніс і швидко зникають. Я поки не вловила нічого дивного або чаруючого , дуже хотілось знайти в ароматі та відчути вологий пляжний пісок що нагадує морське узбережжя,але ні ,такого немає. База у аромата "зелена" - кіпарис та ветивер звучать по простому , не сильно нав'язливо . В базі ведмедик мені поступово починає здаватися по справжньому чоловічим ароматом, хоча на старті він 50 на 50. Я бризнула мамі парфумовану воду на кофтинку щоб вона розносила і склала свої враження то вона одразу запитала чи це чоловічий аромат і сказала що такий точно собі не купила .

Стійкість у Moschino Toy 2 Pearl дуже гарна . Аромат довго відчувається на шкірі , має високу стійкість та шлейф. Я наносила його на руку і навіть після того як помила руки з милом то він продовжував відчуватися.

У відгуках порівнюють новинку з So real Cheap & Chic від Moschino та навіть кажуть що це клон Light Blue від D&G. З цими ароматами я не знайома і не можу сказати.

Moschino Toy 2 Pearl сподобався мені 50 на 50 , я ним не розчарована але і не у захваті. Продовжу користуватися, можливо при інших умовах і в теплі аромат розкриється інакше, поки я його можу уявити лише на своєму хлопцеві.

Кому сподобається:

Якщо ви любите цитрусові, унісекс аромати з відчутними кіпарисовими та лимонними нотами то вам сподобається.

Дякую за увагу 🤗