Blondie_rs

Uxi Natural Serum Mascara та важкий вибір туші

Uxi Natural Serum Mascara та важкий вибір туші

Привіт! Сьогодні хочу показати дуже гарну та естетичну туш. За брендом відносно недавно стежу. Ціни в них помірні; а окрім декоративки вони мають і доглядову косметику. UXI обрала чисто візуально - хотілось чогось лаконічного та нового у свою косметичку. Також цікаво, що дана туш позиціонується як сироватка (serum).

Тут ідеально все - від тактильності до зручності. Нічого не скрипить, все підігнано ідеально. Простий дизайн, ні то бірюзовий, ні то блакитно-зеленкуватий відтінок коробки та футляру.

Мені останнім часом із тушами взагалі не везе. Як на мене, Мейбеллін в плані формул трішки зіпсувся в останніх запусках. Тож, обирати туш - це тепер завдання з зірочкою. Для мене критерії залишаються незмінними: зручна щіточка, легкість у використанні, швидкість нанесення та непроблемне змивання. Про стійкість протягом дня й так зрозуміло - завжди молюсь, щоб туш не наставила плямок під бровами чи під нижньою повікою.

Туш виготовлена у Італії та має об'єм аж 12 мл.

Щіточка у використанні мені зручна. Хоч я полюбляю форму 8-ки, але й ця також непогана.

Туш гарно промальовує вії, може трішки зліплювати їх, але не критично. Також не надто получається її нашаровувати. Наче, виглядає непогано, як така собі звичайна добротна туш. Протягом дня добре носиться - не ставить плям (якщо не дихати в шарф та піднімати вологість на обличчі). А також дуже сподобалось те, що в кінці дня вона легко знімається міцеляркою - не слід стояти та довго відмокати, відтирати це все з вій.

Я знайшла туш по доволі низькій ціні, бо раніше бачила її приблизно по 600 грн. Отож, за 215 грн вона цілком мене задовільняє. Непогано наноситься, не ставить плям та легко змивається в кінці дня. Було б добре, якщо б формула була б більш еластична та піддавалась до нашаровування. І чесно, у мене нема ідей, яку туш я куплю наступною. 🥲 Напевне, зупинюсь на Golden Rose Nude Look (але вона в порівнянні важче змивається) або Max Factor Divine Lashes, яку я взагалі вважаю відкриттям 2023 року, тому що це чи не найкраща туш за останні роки. Також пригадую, що Sky High та Lash Sensational від Maybelline були хороші.

А яку туш ви полюбляєте? Що могли б порадити? Можливо, Bourjois, чи Loreal має щось достойне уваги?