Blondie_rs

Athe lip balms - майже по ціні Dior

Athe lip balms - майже по ціні Dior

Привіт! Хочу сьогодні поговорити про дуже цікаві бальзамчики від корейського бренду Athe. Для мене уся декоративка, яка виготовляється в країнах Азії, зокрема Корея та Китай, здаються трішки дивними для нашого сприйняття. Вони акцентують увагу на всьому ніжному, тінтованому та милому. Трішки розтушувати стрілочки, додати одну-дві блискітки на центр повіки та зробити ефект зацілованих губ... Проте, Корея зараз чи не найбільш потужний виробник доглядової косметики та передових технологій. Я ж навіть не пригадую таку велику кількість корейського догляду на полицях наших магазинів буквально років 5-10 назад. А тепер... Заполонили ринок так точно. Бренд Athe доволі відомий у Кореї, випускає як декоративні засоби для губ, очей та обличчя, так і доглядову косметику.

Бальзамчики у трьох відтінках приїхали мені ось в такому мішечку. Також всередині я знайшла дві стрічки та милий брелок (стрічками можна завʼязати хіба що гудз, а брелок гарно виглядає з бальзамом, проте я їх перемістила до ключів😃). Пакування відтінку 04 Chilly не дарма відрізняється по кольору. Він відноситься до Authentic Airy Lip Balm. А 01 Authentic i 11 Low-Key - до Authentic Lip Balm. Я спочатку не надала цьому значення, але коли протестувала їх - тоді вже й побачила різницю у формулі.

Флакони мені візуально трішки нагадують Dior, та я не дарма причепилась саме до такого порівняння. Виготовлені добротно, застібаються на магніт, єдине що засувати деколи не зручно, оскільки можна зачепити сам продукт об кришечку (поки не змалюєш пару міліметрів продукту, які спочатку виступають).

01 Authentic мені одразу нагадав бальзам від Dior - напівпрозорий з розовинкою. 04 Chilly (який відноситься до іншого типу бальзамів Airy) має доволі червонувате забарвлення та більш матову формулу. А 11 Low-Key має маслянистішу текстуру, завдяки чому червоний відтінок виглядає більш виражено.

Розпочнемо з мого улюбленого відтінку. Він наче тінт, який проявляє колір в процесі нашаровування. Доволі приємна кремова текстура, проте бальзамом я його не назву. Він не надає відчутного зволоження, щоб позиціонуватись як доглядовий продукт.

Цей відтінок вже більш насичений. Спочатку здавалось, що буде лягати на губи нерівно, але, як бачим - комочків не наробив. Виглядає гарно, по відчуттям трішки вогкіший чим 01 відтінок. Та все ж таки більше схожий на таку собі лайтову помаду.

І ось після цього свотчу я зрозуміла, чому він Airy. Його невагома пудрова текстура, яка нагадує мені хмаринку - ніжно лягає на губи.... та знову не зволожує, як обіцяний бальзам! Має доволі свіжий червоний відтінок, який також можна нашаровувати для насиченості.

Найбільше мені подобається 01 відтінок. Але, якби він ще хоч трішки зволожував. В такому випадку під нього я даю зволожуючий бальзам, або покриваю його прозорим блиском для губ.

- Authentic Lip Balm 01 та 11

- Authentic Airy Lip Balm 04

- брелок та відрізки стрічок, якими навіть бантик не завʼяжеш

Давайте підсумуємо:

Бальзами мають цікаве упакування, приємні футляри та гарні відтінки. Прикрасою усієї історії є милий фірмовий брелок з песиком, який можна прикріпити до бальзаму або своїх ключів. Огризки стрічок при невеличкому зачіпанні тут же ушкоджуються та виглядають не дуже красиво.

Продукти мають приємну текстуру, рівно лягають на губи з можливістю нашаровування. Проте абсолютно не зволожують. Я їх більше класифікую як декоративні продукти, тому що доглядових властивостей я в них не побачила. Перед нанесенням також бажано вирівняти рельєф губ, адже при нашаровуванні можна підкреслити шелушіння. Єдиним особистим плюсом, який я можу для себе відзначити - це відтінок 01 Authentic, який ну дуже мені нагадує легендарний бальзам від Dior. Тож, тепер ще на одну хотілку менше, оскільки колір я вважаю аналогічним. Чи віддала б я за них $25/шт ? Однозначно ні. Я користуюсь Кармексом, який тепер ще комбіную зі зволожуючим EOS. І мені прекрасно :)

Гарних вам вихідних та зволожених губок! 😘