Curly Care Від Mr.SCRUBBER
Залишіть прасочку в минулому – ваші кучері прекрасні!
Кучеряві розрівняти, рівне - завити… блондинка хоче в брюнетку, брюнетка в блондинку. Кароокі зазирають га голубі очі, голубі очі…
Загалом, ми постійно щось шукаємо інше, хочемо те, чого не має.
Я маю кучеряхи. І раніше частенько ловила себе на думці, що хочу кератинове вирівнювання, витягнути прасочкою.. загалом все навпаки. З віком, я розумію плюси моєї природньої особливості. 5 хв і я завжди маю чудову зачіску!
Звісно, все не так просто. І моє волосся, а особливо власниці кучерь мене зрозуміють, потребує подвійного догляду.
Бо кучері то вам не просто так. Аби не було Боні Ема на голові - догляд і ще раз догляд!
Але, Mr.SCRUBBER, знову ж таки, український бренд, створив лінійку догляду за кучерями!
Я поки обрала лише два засоби для знайомства, проте, з огляду на мій гарний досвід знайомства з брендом, буду купляти й інші засоби і з лінійки, і з інших засобів.
Як я і казала, кучеряве волосся вимагає особливого догляду. Шампунь для кучерявого волосся Curly Care та його формула з комплексом амінокислот та рослинних екстрактів ретельно та делікатно очищає волосся та шкіру голови. Шампунь надає блиску, усуває пушіння, сухість і ламкість.
Від виробника: Особливості Curly Care Shampoo від Mr.SCRUBBER:
- натуральний екстракт кокосу зволожує, усуває сухість та ламкість;
- відновлює природний блиск волосся;
- натуральний екстракт малини тонізує та живить шкіру голови;
- натуральний екстракт артишоку закриває кутикулу волосся, повертає природний блиск;
- натуральний екстракт ромашки заспокоює подразнену шкіру голови;
- запобігає появі лупи, насичує локони вітамінами А, С та В;
- робить волосся слухняним і податливим при укладанні;
- натуральний екстракт звіробою регулює секрецію шкірного себуму, надовго зберігає свіжість локонів;
- комплекс амінокислот Prodew 500 зволожує волосок по всій довжині, сприяє формуванню гарних та пружних локонів.
Гарно вимиває, повністю виконує функціонал, економний та з приємним ароматом! Задоволення ❤️
Звісно, без маски, важко оцінити шампунь, бо шампунь - це очищення. А от маска має значно більшу відповідальність перед моїм волоссям.
За допомогою маски навіть звичайні зачіски набудуть нового здорового і доглянутого вигляду. Маска делікатно структурує неслухняні завитки, робить їх гладенькими та шовковистими та допомогає боротись сухістю, ламкістю, тьмяністю, виявляючи тривалу статичну дію. До того ж, ароматна суміш абсолютно не обтяжує і не склеює пасма, залишаючи їх максимально рухливими під час звичайних ритуалів краси.
Від виробника: Особливості Curly Care Hair Mask від Mr.Scrubber:
- виготовлена на основі з амінокислот та рослинних екстрактів;
- позитивно впливає на шкіру голови та неслухняні кучері;
- робить їх гладенькими та податливими;
- натуральний екстракт кокоса має тривалу зволожувальну дію;
- малина освіжає та тонізує сприйнятливий епідерміс;
- ефективно зміцнює волосяні фолікули;
- захищає локони від ультрафіолету;
- позбавляє їх сухості, ламкості, тьмяності;
- екстракт артишоку делікатно розгладжує кутикулу;
- підвищує її щільність та стійкість до агресії середовища;
- ромашка має заспокійливі властивості;
- перешкоджає виникненню лупи;
- насичує завитки вітамінами А, С та В;
- звіробій регулює роботу сальних залоз;
- дарує відчуття свіжості та чистоти на весь день;
- Prodew 500 запобігає утворенню посічених кінчиків;
- сприяє формуванню красивих та пружних пасом;
- значно полегшує розчісування та укладання.
Пружні, здорові локони, що дозволяють кайфувати їх власниці, це все завдяки цим засобам!
Задоволена!
Коментарі (0)