Malisa

Цей гель - просто в серденько!

Цей гель - просто в серденько!

Догляд за шкірою починається саме з хорошого очищення.с Хтось любить пінки, хтось гелі, бальзами... Але я сьогодні розкажу один з кращих гелів з масмаркету - Гілуроновий гель від Лореаль.

Мені взагалі Гіалуронова лінійка від Лореаль сподобалась (для обличчя та і для волосся).

Але цей гель - в саме серденько.

При бюджетній ціні отримуємо справжній скраб!

Звісно, що у виробника дуже багато обіцянок, що і вологою напитує, і це "днем за днем" наче і накопичувальний зволожувальний ефект...

Але давайте будемо чесними - чи ви очікуєте, що один лиш гель для вмивання буде якісно зволожувати вашу шкіру, робити її молодшою, або позбавляти від акне?

Ну, я звісно вірю в чудеса, але це щось за гранями навіть фантастики.

Але що можу сказати про цей гель - перше, що мені подобається - в нього є помпа-дозатор. Бо люблять такі текстури запхати в звичайні флакончики. І тут хочеться передати привіт цьому самому Лореаль, який в тубу запхав гель з кислотами, і який мені ну прям дуже не зручний у використанні.

Я в захваті від аромату - дуже приємний, користуватись гелем і через аромат - окремий кайф.

Гель перетворюється в пінку, яка по відчуттям відрізняється від звичайних пінок. Ну от наче вона не водяниста, не мильна, а наче прям гелева, як зі слизом равлика. Якщо у вас була чи є сироватка з гіалуронкою, і вона така гелева - ось таке саме відчуття. Як кажуть, хто зрозумів той зрозумів.

Гель дуже класно очищує шкіру і при цьому абсолютно не пересушує, шкіра залишається м'якою, шовковистою.

В мене комбінована шкіра, але на засоби які прям категорично не підходять реагує висипаннями. При чому це може бути ввечері нанесла крем, а зранку прокинулась з прищем на піборідді і на носі. Але тут таких фокусів не було.

ТАКОЖ! Це не засіб для демакіяжу, бо у відгуках і таке читала, що як він змиває мейк. Ні, ні, ні, якщо ви наносите макіяж - то гель або пінка це завжди другий етап очищення шкіри. Після міцелярної води, гідрофільного масла чи бальзама, вершків для демакіяжу, молочка, або всього того чим зараз радує косметичний ринок - і що спецільно створено, щоб змивати тональний крем, туш, і стійку губну помаду. А гель вже доочищає після першого етапу.

А якщо не наносите санскріни, макіяж - то цей гель точно можна використовувати як перший етап.

Або я його обожнюю вранці, після нього шкіра наче оксамит. Сальма Хайек радить взагалі не вмиватись, а розподіляти "нічний жирок" по шкірі.. Але як би... Ну, я люблю вмиватись зранку :)

Цей гель - я від нього кайфую. Аромат, наскільки він круто розподіляється по шкірі, текстура, як очищує, не сушить і не стягує..

Але звісно, чудо не створить, і не наповнить вашу шкіру вологою, не зробить з кураги свіжий абрикос... Адже гель на обличчі буквально хвилину і вже змиваєш. Але те, що він з абрикоса не робить курагу по відчуттям - то це те, що треба)

10 з 10! 💜