дика яґіда

холодна глиняна зелена маска LAPUSH та балачки про театр / випуск спеціально для Alina

холодна глиняна зелена маска LAPUSH та балачки про театр / випуск спеціально для Alina

глиняна маска - це етап додаткового догляду 1-2 рази на тиждень, зазвичай припадає на вихідні)

плюси маски від lapush :

• натуральний склад та запах, дійсно багато класних компонентів, зелена глина, екстракт зеленої кави, відсутність барвників (хоч сама глина і є барвником по суті) та віддушок
  • приємна мʼяка текстура, як мʼяке масло
  • знімає запалення шкіри, мені здається наче також висвітлює її
  • підходить для більшості типів шкіри

мінуси :

• як і всі глиняні маски - трошки застигає, авжеж, це більше не мінус, а просто констатація факту
  • якщо брати маску руками з банки - швидко може зкиснути( тому зберігайте в холодильнику та беріть шпателем

внизу два відео - нанесення та шкіра після 15ти хвилин очікування

після глиняної процедури шкіра свіжа, чиста, в тонусі, матова

олія для вій та брів LAPUSH - цікавий засіб, але мені здається абсолютно безпонтовий. по-перше - дуже економний, і воно з одного боку і добре, але олія має властивість псуватись і якщо використовувати засіб не кожного дня по 2 рази на день, то є вирогідність просто викинути у смітник півтуби. засіб наносимо тільки на чисті вії та брови, бажано ввечері. по-друге - не бачу особливого ефекту від засобу, тому користуюсь суто так, по інерції. але можливо для дівчат, які мають сухі брови та відрощують вії після нарощення, наприклад, буде корисна така процедура.

бальзам для губ NEUTROGENA - базовий, плотний, не має кольору та сильного запаху. в мене тільки одне питання до виробника - а коли будемо в Україні продавати косметику із українським маркуванням? там українські написи, наприклад? у мене цей бальзам ще за часів царя Гороха, але я подивилась в якому виді зараз нутроджена продає товари і мені стало лячно.

крем для обличчя GARNIER- тут саме цікаве) бо це не просто крем, а крем, який має КОЛІР! це ефект "сяйва", але люблю я цей засіб не із-за цього, а тому що він має плотну, жирну текстуру, що прекрасно лягає на мою шкіру. я прочитала відгуки про цей крем і всім він не сподобався, мабуть потрібно цьому приділити більше свого часу та розповісти чому для мене це "так".

більше розмовних відео під хештегом #дикі_балачки