План beauty покупок на наступний місяць

План beauty покупок на наступний місяць

З метою збереження себе від необдуманих покупок,я вирішила скласти план покупок на лютий.Я буває ведусь на акції,роблю імпульсивні покупки,а потім буває шкодую,тому хочеться додати трохи раціоналізму своїм діям і не купувати зайве.

До речі цікавий факт про мене:я завжди все планую та обов'язково прописую свої плани.Для мене це як ритуал,тому планування бюджету,великих покупок,важливих справ це невід'ємна частина мене.

Але давайте перейдемо до суті та про всі мої "хотілки" по порядку:плампер Maybelline-цікавий формат,люблю таке,відгуки чула різні,цікаво спробувати особисто.

Ензимна пудра Biono- очищуючий засіб,який ідеально саме підходити моєму типу шкіри.Знаю,що саме ця ензимна пудра є фаворитом багатьох,вже давно зберігаю її у себе у вішліст і вважаю,що настав час нарешті в наступному місяці додати її собі в корзину.

Крем для обличчя Biono-з цим брендом я знайома,він мені дуже сподобався ,у мене зараз закінчується крем на ніч теж від цього бренду(про нього був допис) і я планую купити знову від цього бренду.

Кремові рум'яна Pastel -нарешті я наважилась відкрити для себе формат кремових рум'ян,чула багато відгуків і сама хочу спробувати.Тим паче як на мене формат кремових рум'ян це ідеальний варіант на кожен день.Для себе обираю між 42 та 48 відтінком.

Матова помада Lamel-402 нюдовий відтінок дуже вразив мене на свотчах,тому ну дуже хочеться її спробувати,тим паче кажуть дуже класна текстура та стійкість.

Пінка для душу Mermade-цікавий формат продукту для тіла,ну і аромат кокосу ніколи не залишає мене байдужою.

А що плануєте купити ви?діліться в коментах🤍