Олена В

Мій Wishlist

Мій Wishlist
Мій Wishlist

Привіт дівчата!

Хочу поділитися списочком зі свого Wishlist.

Насправді, він у мене довжелезний. Але я не шопоголік і не б'ютіголік і купую лише те,що дійсно потрібно сьогодні і зараз)). Але спонтанно закидую в список бажань все що завгодно і те,що мені сто років не треба🤤. А потім воно там у мене просто лежить,список росте,але я ,здається, і не планую це все купувати😅

Але зараз я хочу показати,що я дійсно планую купити і чому)))

Saem Олівець-помада для губ. У мене нічого немає з цього бренду, хочу почати знайомство з помади...і ще придивляюсь до їхніх парфумованих кремів для рук (цікавить парфумований крем з ароматом присипки)))).

Набір Girlwood : ну по-перше це дуже красиво! І дуже по-дівчачому.

А по-друге: у мене сухі губи зараз. Тому чекаю як закінчиться мій теперішній скраб і бальзам для губ (який не дуже справляється)і вперед до тестування цього набору)))

Мультифункціональний засіб для щік, губ та повік знову Girlwood.

У мене ще не було мультитаскера і я хочу спробувати що це таке і з "чим його їдять"😅! І відгуки про нього наче непогані.

Joop! Le Bain. У мене колись була ця парфумована водичка. Це був неймовірний аромат вишні з вершками, ідеальний на холодну пору. Хочу знову його спробувати і відчути!

Medi-Peel Bor-Tox Peptide Ampoule. Дуже люблю пептидні сироватки і все шукаю свою ідеальну. Про цю такі прекрасні відгуки.

Пахощі конуси "Суперхіт" Satya Super Hit Dhoop Cones. Обожнюю ароматерапію. Але зазвичай використовую аромалампу і аромамасла. А конуси для мене в новину,тому.. чого б не спробувати!

Дякую за увагу!