Кузя Ю-а

Тінт girlwood

Тінт girlwood

Потрапила мені у ручки новинка від рожевого мімімі бренду Girlwood в кольорі 03.

Така унікальна помадка, що міняє колір, та має декілька варіантів носки. До прикладу, можна нанести як блиск і тоді пухкі, томлені губки гарантовано! Такі вологі і дуже сексапільні :)

А якщо промочити серветкою, то взагалі, ніби перманент на губах, ніби цьомкались довгенько так :)) . Матовий колір без липкості та дешевизни. Ніби губкам додали яскравості. Ну дуже мило!

Як користуватися?

Нанесіть тинт рівномірно на губи, починаючи з центру та рухаючись до країв, щоб забезпечити однорідне забарвлення. За необхідності можна нанести кілька шарів більш насиченого кольору. Це також дозволить створити ефект рідкої помади-блиску на губах. Важливо відзначити, що цей ефект не буде тривалим і може зникнути під час їжі або пиття, як будь-який інший блиск для губ.

Однак коли блиск зникне, ваші губи все одно залишаться чудово забарвленими. Якщо ви хочете створити ефект зацілованих губ, зачекайте кілька хвилин після нанесення помади-тинту та промокніть губи серветкою.

Унікальний тінт. До речі, це мій перший досвід використання таких помад. Цікаво і дуже незвично. Гарно тримається. Блиск - ні, а от вже коли промочити губки - то дуже довго!

Як вам? Додала фото без нічого, з ефектом блиску (в 1 шар) та вже чистий тінт. Так мило 💕

Тінт girlwood