YuliHrytskoff

Настав час оновити манікюр

Настав час оновити манікюр

Аж самій дивно, але останній час мене тягне на мінімалізм в манікюрі))) А я ще той любитель стразів, слайдерів і сяяння, яке видно з космосу! Хоча, покрити нігті якимось світлим лаком в один тон і закріпити прозорим топом – це, все ж, все одно не про мене! Мушу хоча б добавити блискіток, інакше нігті мені здаються «голими». От така я сорока☺

На цей раз покрила нігті тілесним гель-лаком з голографічними блискітками і закріпила топом також з блискітками)))

По манікюру все стандартно – знімаємо старе покриття, надаємо вільному краю нігтя бажаної довжини та форми. Виконуємо гігієнічний манікюр: підіймаємо та зрізаємо кутикулу, гарно зачищаємо птеригій та бокові валики (роблю це за допомогою фрезера). Акуратно запилюємо нігтьову пластину бафом чи м’якою пилкою (робимо це дуже поверхнево, буквально «розпушуючи» верхній шар нігтьового полотна, щоб не перепиляти нігті).

Далі – обезжирюємо нігтьову пластину, наносимо праймер, даємо йому просохнути на повітрі одну хвилинку та приступаємо до покриття нігтів гель-лаком. Наносимо базу з вирівнюванням та просушуємо в лампі. Тепер наносимо гель-лак обраного відтінку (в мене Reglance Gel Polish у відтінку 167 «Тілесний з діамантовим розсипом»), просушуємо в лампі та повторюємо ще один шар лаку з наступною просушкою. Завершуємо покриття нанесенням топу (для посилення блиску я нанесла топ також із голографічними блискітками - Siller Professional). За необхідності – знімаємо дисперсійний шар та наносимо на кутикулу олійку).

Все, манікюр готовий! Швидко, просто, але ефектно!)

1. Універсальна рідина для підготовки нігтьової пластини та зняття липкого шару Adore Professional NailPrep.

2. Праймер для нігтів Couture Colour Ultra Bond.

3. База каучукова OXXI Professional.

4. Гель-лак Reglance Gel Polish у відтінку №167 «Тілесний з діамантовим розсипом».

5. Топ для гель-лаку без липкого шару з блискітками Siller Professional.