Mila Masiukova

Купувала по рекомендації бровиста, розкажу про переваги та недоліки даного формату..

Купувала по рекомендації бровиста, розкажу про переваги та недоліки даного формату..

Я більше року користуюсь цим милом для фіксації брів, але спеціально для відгуку провела тест-драйв на 10 годин.

Але почнем з самого продукту — мило для брів раніше було справжньою знахідкою, всі бровисти вкладали брови тільки таким форматом, гель відійшов в минуле. І, здавалося, що б могло піти не так?

Купувала по рекомендації бровиста, розкажу про переваги та недоліки даного формату..

В мила є одна важлива перевага — його вистачає на вічність 😅. Купувала я його ще в листопаді 2022 року. І воно по обʼєму досі як нове, в той час як паралельно в мене закінчились 2 гелі для брів.. І це в мене ще міні-версія 🤔

Для початку - пару слів про використання такого формату. Для такого мила завжди потрібна кісточка, я купую упаковки по 20 шт, бо ще зручно ними вії розчісувати, але повернемось до мила. Кісточку змочуємо водою, переносимо її на мило, змочуємо його, набираємо на кісточку та укладаємо брови.

Важливо щоб води було не занадто багато (бо тоді брови будуть мокрими) і не занадто мало (бо тоді брови або не зафіксуються, або побіліють).

Якщо ж все пройшло успішно, то брови зафіксовано, вони виглядають натурально та охайно. Але в кого активна міміка та жорсткі волоски, на 24-годинну стійкість розраховувати не варто.

Я наносила гель в 9 ранку. Наступні фото зробила о 19 вечора. За 10 годин ми бачимо що деякі волоски вже не тримаються. Але в мене неслухняні брови і без ламінування це нормальний результат. Якщо порівняти з фото "до" то результат взагалі чудовий, як для 10 годин.

Хоча це мило для брів і економічно вигідне, і непогано фіксує, я частіше використовую саме гелі для брів.

І все по тій причині, що формат мила для брів (будь-якого виробника) має не дуже дружній pH для шкіри. Тому якщо використовувати його часто і на постійній основі, може виникнути свербіж, сухість та лущення шкіри в зоні брів.

Для себе я використовую його в макіяжі тільки тоді, коли знаю що змию цей мейк через 2-3 години.

Якщо ж ні, то на кожен день я віддаю перевагу гелям для брів.