Pilirina 💛💙

Oh baby, oh baby

Oh baby, oh baby
Oh baby, oh baby

Не знаю, хто придумав назву бренду O`Bays, але назва бренду асоціативно мені співзвучна з композицією Moby "Extreme Ways".

Ніколи не ламінувала брови, поки це було у планах, але зараз, чесно говорячи, навіть не розумію чи потрібна мені вже ця процедура. Бо інколи брови деяких дівчат на вулицях мені асоціюються з не те, що з соболем - із совковим Брежнєвим. Я таке не люблю.

Упаковка мила – металевий футляр із розсувною кришкою, в комплекті йде щіточка для укладання. Щіточку спочатку не зрозуміла, бо вона досить жорстка, але коли намилила - укладка пішла як по маслу.

Мило абсолютно прозоре, без запаху.

У футлярі маса по консинстенціі нагадує застиглий віск. Скажу відверто, не одразу зрозуміла що з нею робити. Начитавшись в інтернеті інформаціі що до чого, перед застосуванням, змочила трохи щіточку у воді і злегка потерла по поверхні мила. Тут важливо - сильно розмилювати не потрібно, щоб не залишилося мильних грудок на бровах. І, вуаля - фіксація супер.

Мені не подобається фіксація багатьох багатьох гелів для брів, з якими доводиться возитися і чекати застигання. Тут все набагато простіше.

Процедура з милом O`Bays займає кілька секунд і волоски відразу приймають заданий мною напрямок. Та ще й інтенсивність укладання можна регулювати самостійно, створюючи натуральний ефект або більш чітке моделювання волосків.

Не сушить, не стягує, не викликає роздратування. Над ним не потрібно танцювати з бубнами - тут все просто.

Скажу відверто, нічого не чекала від цього засобу. Думала, що мило для брів O`Bays - це просто красивий футляр і голосний маркетинг, але, порівнюючи його з тим же гелем для брів від Maybelline - я вражена! Немає білого нальоту на брівках, бетонна фіксація, не відчувається на бровах.

Дуже задоволена цим продуктом. Тепер гелі у мене відпочивають. Впевнена - до іх повного засихання, бо цим милом O`Bays я тепер користуюся постійно.