Любові не вийшло...

Любові не вийшло...
Любові не вийшло...

Я довго не наважувалася писати відгук про шампунь, який у складі подарункового боксу отримала декілька місяців тому. Думала, щось не те зі мною чи щось роблю не те. Але коли декілька днів тому прочитала відгук про шампунь однієї з дівчат спільноти ( Швець Карина, дякую за чесний відгук), то зрозуміла, що проблеми схожі мала не я одна. Робила декілька спроб використання шампуню. І осінню, і взимку. Нажаль для мене результат однаковий.

Моє волосся і шампунь даної серії не полюбили один одного. Як заявлено на упакуванні шампунь зволожуючий. Моє волосся після миття навпаки сухе, дуже важко розчісується. Як солома. Консистенція шампуню середньої густини, але чомусь дуже важко вимивається. Одним словом, любові не вийшло. Ні з першого разу, ні з наступних.

Єдине, що подобається, це запах. Він у всіх засобів, що входили до складу боксу, однаковий. Також хочу додати, що використовую пінку для вмивання і коректуючий засіб для шкіри обличчя. Ними дуже задоволена.

Яка ж доля шампуню? Його успішно використовує мій син. Для його короткого волосся, схильного до жирності, шампунь підійшов майже ідеально...