Tom Ford. Який парфум обрати?

Tom Ford. Який парфум обрати?

На жаль, без фото оригінальних флаконів, бо я зараз в пошуку того самого аромату, але деякими відгуками з вами поділюсь.

Перш за все почну з того, що ці аромати не мають великої стійкості, максимум це години 4, Tobacco Vanille буде триматися трошки довше. Тепер розповім вам про кожен парфум окремо.

Bitter Peach - звернула на нього увагу, бо читала, що це персики в алкоголі, але для мене це запах освіжувача повітря. Дійсно, це був би дуже класний освіжувач повітря з ароматом персика, але від дорогого парфуму чекаєш трішки іншого звучання. Також вже не раз помічаю, що персик для мене інколи з часом починає пахнути сирістю, тут саме так і сталося. На шкірі він не дуже розкривається, як нанесете спочатку, так і будете пахнути до кінця. Загалом краще спробувати нанести на шкіру і подивитись, як цей аромат буде звучати на вас перед тим як купувати. Я до нього повертатися не буду)))

Lost Cherry - це такий спокусливий та приємний аромат. Цей парфум пахне вишневим домашнім вином, таким солодким, а в кінці залишається легкий аромат ванілі. Загалом мені дуже подобається, але як на мене запростий аромат за цю ціну. З задоволенням мала б відливант в більшому об'ємі, щоб час від часу повертатися до нього, але купати весь флакон не хочу. Якщо не знаєте, що спробувати серед ароматів Tom Ford, то можете сміливо обирати цей, я думаю він має cподобатись абсолютно всім.

Tobacco Vanille - цей аромат мій фаворит і найімовірніше я б обрала саме його. Це аромат трішки підсушеного тобаку, чимось схожий на полин, але є певна солодкість, а в кінці знову ж таки, як і в попередньому ароматі залишається ваніль. Тестували з подружкою і помітили, що на наших шкірах він розкрився зовсім по різному. У неї постійно цей парфум пахнув, як бальзам "Зірочка", а на мені ця гіркота поступово переходила в солодкість і мене це так подобається в цьому ароматі. Думаю на чоловіках звучатиме ще цікавіше. Раджу цей аромат тестувати, тому що аромат сподобається не всім)

Сидорчук Анжела
9
Підписники
0