Malisa

Омега - 3 - мій мастхев взимку

Омега - 3 -  мій мастхев взимку

Про користь і взагалі Омега 3 не чув хіба що лінивий. Навіть наші бабусі чули, хоча не скільки про користь саме Омега 3 (ну так, саме слово Омега моя бабуся і зараз толком не знає), зате що таке риб'ячий жир, яким запихували дітей - вам і зараз цілу лекцію прочитають.

Хоча зараз користь просто риб'ячого жиру спірна, адже там кількість корисного не так уж багато, а ось в сучасних капсулах - це концентрація всієї тієї користі.

В рашому житті і так багато омега-6 і омега - 9, яких багато в тій самій соняшниковій олії, і їх треба балансувати корисними омега-3.

Вже доведено, що Омега - 3 дуже корисне для здоров'я, бо допомогає знизити поганий холестерин і підвищити хороший, знизити тиск, корисний для судин і серця, і саме головне - це б'юті користь. Омега 3 добре впливає на шкіру, волосся та нігті.

Суттєві мінуси майже всіх таких капсул - вони величезні і треба приловчитись їх приймати, ковтати як гуска :)

Для мене Омега 3 це прям зимовий мастхев.

Дійсно дуже впливає на шкіру - під час прийому вона не така суха, не лущиться; волосся блищить, і нігті ростуть наче швидше.

Звісно, якщо у вас на постійній основі багато риби в раціоні (яка і багата омегою) - то вам додатково капсули і не потрібні. Але я рибу їм не настільки часто, бо якось не фанат цього продукту (як я кажу, що по гороскопу Риби і негоже родичів по цьому гороскопу їсти :) )

Також капсули обов'язково даю мамі, у якої проблема з тиском і холестерином (деякі бренди навіть окремі капсули роблять "Чисті судини" на основі омега 3 і деяких вітамін).

Тож в моїй шафці баночка з омегою - взимку мастхев. Бо саме взимку в мене шкіра і волосся - максимально страждають через холоди. То ж підкріплюю зсередини :)