Vikulyk

Догляд, який мене вразив, волосся міняється на очах #testmakeupclub

Догляд, який мене вразив, волосся міняється на очах #testmakeupclub

Отримала на тестування 4 засоби і почну з шампуню.

Він добре піниться, гарно промиває волосся, вже на цьому етапі відчуваю, що волосся більш скользьке на дотик, напевне починається ефект глазурування.

Але мені, як людині з себореєю не підходить мити ним щоразу голову, вже за 3-їй раз шкіра там дуже чухалась, але можливо то така моя особливість, мені трохи важко з шампунями апріорі.

Аромат в нього, як і у всієї серії дуже солодкий і приємний.

Оцінка 6/10

Догляд, який мене вразив, волосся міняється на очах #testmakeupclub
Догляд, який мене вразив, волосся міняється на очах #testmakeupclub

Кондиціонер доволі незвичний, він рідкий, ним треба пшикати, що для мене не дуже зручно. Я не витираю волосся рушником перед цим, просто добре здушую від води і тоді наношу засіб.

Від нього з'являється крутезний блиск і разом з маскою сяйво наче примножується.

Але поки волосся повністю не висохне, то в процесі сушки чи коли я хочу прочесати волосся, в мене воно трохи заплутане і зачіпається, при тому при висиханні дивним чином стає все гаразд)

У нього аромат найменш приємний і наче спиртовий трохи)

Щойно побачила відео в інстаграмі на мейк ап і виявляється цей бальзам не треба використовувати після кожного миття, трішки здивувалась, але гортайте фото, там досить несподівана інформація, тай може комусь буде корисно.

Оцінка 5/10

Маска тут дуже крута, класно зволожує волосся, робить його більш пружним, слухняним і гладким. Волосся обтяжене і наповнене. Текстура і аромат теж неймовірні.

Оцінка 10/10

Якщо маска чудова, то флюїд-нереальний. Він приборкає навіть саме сухе і вбите волосся, він згладить і дисциплінує кожен локон. Прибере сухі і стирчащі волоски, візуально так точно.) Блиск від нього тут просто крутющий. Я вважаю, що це самий дієвий засіб з лінійки, який робить волосся, як з салону і не проти повторити його ще колись ❤️

Наношу інколи на трохи вологе, а буває на сухе волосся, сильної різниці не помічаю.

Оцінка 100/10

Фото результату більш ближче. Волосся висохло природнім способом, крім того я його підкрутила теж без термо-обробки, для чистоти експерименту. І навіть в цьому випадку результат чудовий: є гладкість, блиск, волосся дійсно як глазуроване, але не виглядає брудним.

Висновок. Засоби класні і незвичні, догляд цей наче салонний, мені здається, що у вмілих ручках ефект буде куди крутіше, хоча я ітак дуже-дуже задоволена маскою і флюїдом.

Лігійка Glazed підійдуть на мою думку більше для тонкого волосся, яке треба обтяжити і приноровити, чи для дуже сухого, щоб його згладити і наповнити.

Одназно сві засоби крутіше працюють в тандемі, мені здається, що це ідеальний варіант для якогось виходу, адже волосся миттєво виглядає по-голівудськи.