Nastya_Gai

Порожні пляшечки за січень

Порожні пляшечки за січень
  1. Шампунь для усунення ламкості волосся L’oreal Paris Elvital Anti-Haarbruch. Один з небагатьох шампунів, який добре мені підійшов, зазвичай після 2-3 використання з'являється лупа. З цим проблем не виникло. Добре очищує, не сушить. Брала з Європи.
  2. Кератиновий безсульфатний шампунь La'dor Keratin LPP Shampoo pH 6.0. Улюблений шампунь, який чудово вимиває волосся і не пересушує його. Повторюю знов і знов. https://club.makeup.com.ua/post/18524/
  3. Маска для волосся, салонний ефект за 8 секунд. Коли потрібен Вау-ефект. Використовую лише за потреба. Волосся після використання дууже м'якеньке і шовковисте.
  4. Заспокійливий крем-гель з пантенолом Needly. Мій рятівник після активів. Чудово знімає подразнення і заспокоює. Дуже приємна легенька текстура. Обов'язково замовлю ще. https://club.makeup.com.ua/post/18471/
  5. Сироватка для обличчя з ніацинамідом і цинком Cos De Baha. Мої улюблені сироватки, чудово працює на шкірі. Вирівнює рельєф, прибирає почервоніння і дрібні висипи. Обов'язково повторю, але в більшій концентрації.
  6. Суха олія для тіла Rituals of ayurveda. Обожнюю ці засоби для тіла. Дуже приємна текстура, чудово насичує шкіру. На волосся не використовувала. Обожнюю саме цей аромат. Обов'язково повторю!
  7. Кондиціонер для білизни Tesori d`Oriente Ayurveda. Останній рік користуюся лише цими кондиціонерами. Приємний парфумований аромат. Серед моїх улюбленців: сірий, беж, блакийний і чорний хаммам.
  8. Піна для ванни uterra. Добре піниться, чудово пахне. Вистачає надовго.