O’Ostah

Солодощі для волосся, які зробили мій день

Солодощі для волосся, які зробили мій день

Є у мене одна дівоча мрія, на яку завжди шкодую гроші - парфуми для волосся. Ця думка засіла у мене в голові відтоді, як я побачила у подружки нереально гарний флакончик вже не згадаю якого бренду: з помпою-грушею та блискітками всередині. Розумію, що це якась примха, але мріяти не заборонено) Передивляючись що взагалі зараз є нa MAKEUP із серпанків, найдешевшим виявився Pink Sugar, про який я взагалі не чула. У серії є ще й парфум, на який було аж два відгуки, але, зауважу, позитивні. Тож вирішила ризикнути і спробувати.

• Початкова нота: Апельсин, Бергамот, Зелений мандарин, Кокос
  • Нота серця: Іланг - іланг, Гарденія, Тіаре, Цукор
  • Кінцева нота: Ваніль, Карамель, Мох, Сандал

Коли приїхала пляшечка, я трохи розчарувалась. Нє, я бачила, що це не гарний будуарний флакон, який стане прикрасою, але пластик… Думала, що буде скляний. Аромат - солодкий, мікс кокосу і ванілі, але я б не сказала що це щось попсово-дешеве. Приємний солоденький шлейф, який мені підіймає настрій кожен раз, коли я трушу своєю гривкою.

Усі парфуми для волосся мають делікатну формулу, щоб не пересушувались пасма. Я помила-висушила голову, бризнула спреєм і волосся стало не тільки пахучим, але і блискучим! Не знаю що там такого у складі, але ця штука працює і як догляд. Як буде діяти далі не знаю, бо спробувала тільки один раз. Але вже не дочекаюсь наступного миття голови. Аромат тримається добре, думаю, два дні точно. І зовсім не бісить на фоні.

Сподіваюсь, із часом дозволю собі маленьку розкіш від елітного бренду, але саме сьогодні ця маленька дрібничка неймовірно підняла настрій.

26 січня, 2023
O’Ostah
26 січня, 2023