Солодощі для волосся, які зробили мій день
Ділюсь свіжими враженнями від вдалої покупки
Є у мене одна дівоча мрія, на яку завжди шкодую гроші - парфуми для волосся. Ця думка засіла у мене в голові відтоді, як я побачила у подружки нереально гарний флакончик вже не згадаю якого бренду: з помпою-грушею та блискітками всередині. Розумію, що це якась примха, але мріяти не заборонено) Передивляючись що взагалі зараз є нa MAKEUP із серпанків, найдешевшим виявився Pink Sugar, про який я взагалі не чула. У серії є ще й парфум, на який було аж два відгуки, але, зауважу, позитивні. Тож вирішила ризикнути і спробувати.
Піраміда однойменного парфуму вказана наступна:
- Початкова нота: Апельсин, Бергамот, Зелений мандарин, Кокос
- Нота серця: Іланг - іланг, Гарденія, Тіаре, Цукор
- Кінцева нота: Ваніль, Карамель, Мох, Сандал
Але з флакону та назви я розуміла, що це буде щось ванільно-солоденьке.
Коли приїхала пляшечка, я трохи розчарувалась. Нє, я бачила, що це не гарний будуарний флакон, який стане прикрасою, але пластик… Думала, що буде скляний. Аромат - солодкий, мікс кокосу і ванілі, але я б не сказала що це щось попсово-дешеве. Приємний солоденький шлейф, який мені підіймає настрій кожен раз, коли я трушу своєю гривкою.
А далі найцікавіше.
Усі парфуми для волосся мають делікатну формулу, щоб не пересушувались пасма. Я помила-висушила голову, бризнула спреєм і волосся стало не тільки пахучим, але і блискучим! Не знаю що там такого у складі, але ця штука працює і як догляд. Як буде діяти далі не знаю, бо спробувала тільки один раз. Але вже не дочекаюсь наступного миття голови. Аромат тримається добре, думаю, два дні точно. І зовсім не бісить на фоні.
Сподіваюсь, із часом дозволю собі маленьку розкіш від елітного бренду, але саме сьогодні ця маленька дрібничка неймовірно підняла настрій.
Коментарі (0)