MAXIMOVA🌷

May Island заспокійлива нічна маска з центелою

May Island заспокійлива нічна маска з центелою

Виробник зазначає, що ця маска підійде для:

  • нормальної/проблемної шкіри
  • для шкіри на якій використовуються пілінги та ретинол

Маска має заспокоювати, загоювали, зволожувати, усувати почервоніння та подразнення. Трикутничка має вистачити ра 3-5 застосувань.

May Island заспокійлива нічна маска з центелою

По текстурі середньої густини, гелево-кремова консистенція, не жирна, білого кольору. Трохи тане від контакту з шкірою. Аромат свіжий з цитрусовими нотами, дуже ніжний, легкий, ненав’язливий.

Моя шкіра: комбінована, проблемна.

Перше застосування не вразило. Я в вечірній рутині очистила шкіру, нанесла тонік, а потім досить тонким шаром нанесла маску. Шкіра її буквально з’їла за секунди.

По відчуттях шкіру трохи стягувало, сушило, не вистачало зволоження. Проте зранку я помітила, що точково в проблемних зонах (постакне) трошки зменшились запалення.

Знову вечірня рутина, очищення, тонік і в наступні рази чергуючи я наносила сироватки:

  • Cos De Baha з азелаїновою кислотою 5%
  • The Ordinary Lactic Acid 10% + HA 2% Пілінг з молочною кислотою

і по верх цих сироваток покривала маскою. При чому наступні рази вже не жалкуючи наносила товстенькии шаром. І саме при такому використанні результат був класний! Шкіра добре поглинає маску, не залишається липкості.

Зранку був помітний ефект зволоження і зменшення подразнень.

Трикутничка мені висталичло аж на 6 використань! Можу рекомендувати спробувати, якщо ви любите подібні засоби😊 Особисто я залишилась задоволена.