Дарина🦉

Рисовий скраб для обличчя Joko Blend

Рисовий скраб для обличчя  Joko Blend

Привіт красуні!

Сьогодні хочу поділитися своєю крутою знахідкою. Давно хотіла обрати собі рисовий скраб. Чому саме рисовий?! Багато читала відгіків стосовно, саме цього компоненту у складі. Якось давно в мене був рисовий скраб від Nivea, але як на мене він не дуже добре виконував свою роботу, не скрабував так, як я хотіла.
Обрала Joko Blend, рандомно, беручі маски для обличчя, на очі потрапив цей скраб, за прибавливою ціною.

І ось мої враження від цього засобу:

Зовнішній вигляд

Біла пластикова баночка, в мінімалистичному стилі, по середені назва бренду та засобу. Баночка схожа на йогурт ( і чомусь я була впевнена, що і текстура буде подібна саме йогурту ). Кришечка міцно закриваються, захисної мембрани в середені не має. Об'єм 100 г.

Аромат та консістенція

Тут для мене була несподіванка, консістенція сухого шроту ( мелених злаків з травами ), я перший раз бачу такий скраб, ніколи раніше таким не користувалась. Дуже приємна на дотик суміш.

Аромат - в самій банці, аромат нагадує мені злакові хлебці, або запах шроту розтаропши. При нанесенні на обличчі, я відчуває аромат лікарської ромашки (чаю).

Ну точно по баночці та консістенції, можно сплутати з чимось їстивним.

Склад (інформація з сайту)

Rice Flour

Kaolin

Polysorbate 80

Prunus Armeniaca Kernel Oil

Chamomile

Calendula

Liquorice Root

Tocopheryl Acetate

Extract Complex (Chamomilla Recutita, Calendula Officinalis)

Parfum

Натуральні трави та інші активні компоненти дбайливо видаляють ороговілі частинки епідермісу, повертають шкірі пружність, роблять її свіжою. Захищають від появи вугрів і інших проблем, знімають запальні процеси. Олія кісточок абрикоса живить шкіру зсередини.

Спосіб застосування : невелику кількість скрабу треба нанести на зволожене обличчя легкими масажними рухами, уникачи зону навколо очей, залишити на 1-2 хвилини, та змити теплою водою без використання яких небудь засобів.

Скажу чесно так в мене зробити не вийшло, бо все сипалось у раковіну, тому спочатку, я наносила на вологу долонь, а потім вже на вологе обличчя.

Рисовий скраб для обличчя  Joko Blend
Рисовий скраб для обличчя  Joko Blend

Мої враження від застосування:

  • Результат помітний після першого використання;
  • Дуже обережно та гарно скрабує;
  • З першого разу прибрав щелушіння на носі;
  • Не драпає шкіру;
  • Гарно очіщує та полірує шкіру ( після використання шкіра як у дельфіна ), дуже приємна на дотик;
  • Добре заспокоює шкіру;
  • Аромату після використання, не залищає;
  • Не сушить шкіру, навпаки вона виглядає зволоженою;
  • Не дивлячись на текстуру, він доволі економічний в використанні;
  • Підходить для всіх типів шкіри;
  • Бюджетний.

Мінуси:

Мінус для мене в його нанесенні, дуже не зручно, і брудна раковина та одяг. І друге - з собою ви його не візьмете, саме через спосіб застосування.

Не дивлячись на цей мінус, мені дуже сподобався цей скраб і результат від нього, сміливо рекомендую всім, хто його не спробував, та шукає собі дієвий та лагідний скраб. В моєму догляду цей засіб в топі!

Всім дякую!