YuliHrytskoff

Крем-емолент для рук і сухих ділянок шкіри Girlwood

Крем-емолент для рук і сухих ділянок шкіри Girlwood

Шкіра рук – це мій особистий біль! Суха, чутлива, реактивна… Реагує на побутову хімію, низькі температури контактним дерматитом та проявами холодової алергії. Основою основ догляду за такою проблемною шкірою є захист від негативних, потенційно небезпечних факторів та регулярне і якісне зволоження, навіть живлення шкіри.

Я вже давно підібрала для себе два дієвих креми, які приводять шкіру моїх рук в порядок. Але періодично все ж таки купую нові засоби (у вічному пошуку «ідеалу»), та й що гріха таїти – люблю я пробувати нову косметику і все тут))) Побачивши Крем-емолент для рук і сухих ділянок тіла від самого дівчачого українського бренду Girlwood, вирішила спробувати (не буду приховувати, в першу чергу мене привернув дизайн флакончику, але й якістю та ефективністю крему я також залишилась задоволеною), тому розповідаю про даний засіб більш детально.

Дизайн цього крему – це щось неймовірне! Дуже привертає увагу та на даний момент – один із найяскравіших флакончиків на моєму косметичному столику і є його окрасою! Принаймні, до мене хто не завітає додому, всі мусять спитатися, а що то за красота у мене там стоїть))) Та й коли принесла кремчик додому – всі домашні його довго розглядали і милувалися ним, висловлюючи свої схвальні вердикти)))

Флакончик – це витвір косметичного мистецтва, не менше! Виготовлений із якісного рожевого пластику у формі кулі з гранями. Обладнаний дозатором (працює добре, не заїдає), який зверху закривається такою міні-кришечкою, яка одночасно блокує його від необережних натискань (тому, за необхідності, крем можна брати з собою в дорогу).

Навколо дозатора на шнурочку з бантиком прикріплена інструкція, в якій можна знайти всі необхідні відомості про засіб від виробника. Ну дуууже мило виглядає!

До речі, флакон цього крему мені дуже нагадує флакончик парфумів Ariana Grande «Sweet like Candy», тільки без пуховки – її замінює етикетка)

Об’єм крему – 100 мл.

Склад крему дуже цікавий і насичений просто величезною кількістю олій та екстрактів. При цьому, як зазначається в описі засобу виробником, крем поступово створює молекулярну сітку, яка зменшує втрату вологи, забезпечуючи шкірі необхідний комфорт і зволоження. Цей ефект досягається завдяки поетапному вивільненню молекул води в епідермісі.

Активними компонентами крему являються такі складові, як:

Сечовина – сприяє підтримці водного балансу шкіри і сприяє швидкому зціленню мікроподряпин і подразнень.

Масло тмину – має антисептичні та протизапальні властивості, що сприяють зменшенню запальних процесів.

Гліцерин – зберігає вологу на поверхні шкіри, підтримуючи природний рівень зволоженості.

Масло ши – зволожує шкіру, поліпшує її структуру і допомагає зняти подразнення та сухість.

Масло жожоба – зменшує запалення і розмноження бактерій, сприяє антиоксидантному захисту і регенерації.

D-пантенол – стимулює заживлення і відновлення шкіри, зменшує подразнення і поліпшує її еластичність.

Антиоксидантний комплекс – бореться зі знищувальною активністю вільних радикалів, сприяючи пом'якшенню і зволоженню шкіри.

Консистенція засобу кремоподібна, дещо рідкувата, схожа на молочко. Дуже легенька та невагома.

Текстура однорідна.

Колір – білий.

Запах. От тут є цікавий момент. В описі засобу виробником зазначається, що крем має виразний аромат, який розкривається індивідуально на кожній людині, залежно від її унікального аромату шкіри. Особисто для мене крем має стриманий ягідно-фруктовий аромат, трішки синтетичний, але приємний. Аромат виражений, але ненав’язливий, не відволікає та не дратує, хоч і довго відчувається на шкірі.

Виробник рекомендує наносити крем регулярно, щонайменше 2-4 рази на добу і для кращої ефективності наносити його необхідно на ще ледь вологу шкіру та після кожного контакту з водою, не втираючи його повністю у шкіру.

Так як крем має дуже легеньку та ніжну текстуру, він надзвичайно легко розприділяється по шкірі та поглинається нею буквально за лічені хвилини. Після поглинання крему на руках не залишається відчуття жирності, липкості, чи будь-якого іншого дискомфорту. Є легеньке відчуття плівочки, але вона не заважає, оскільки це створює додатковий захист шкіри від зовнішніх подразників та забезпечує так звану оклюзію для кращого поглинання поживних речовин із крему шкірою. Плям на одязі, речах, папері не залишає. І завдяки такому швидкому поглинанню, цей крем – один із небагатьох, який мені подобається наносити саме вдень, а на ніч я використовую більш щільний та жирний крем.

Крем гарно зволожує шкіру, при регулярному і частому застосуванні підліковує тріщинки, подряпини та інші пошкодження шкіри. А ще мені дуже подобається суто візуальний ефект він крему – шкіра рук одразу після його нанесення виглядає дуже доглянутою, лущення і тріщинки приховані, вона гладенька та ніжна на дотик.

Також використовую цей крем-емолент не тільки для рук, а й інших сухих ділянок тіла, зокрема, наношу його на лікті, коліна і п’яточки.

Хочу наглядно показати, з чим довелося працювати даному крему та який ефект він дає. Зліва – фото «до» - шкіра рук дуже суха, є сильні лущення, які, якщо з ними нічого не робити, перетворяться на тріщини та дуже болючі ранки (і це вже традиційно відбувається зимою з моїми руками, незважаючи на ретельне регулярне зволоження та захист від зовнішніх подразників😥). Справа – «після» нанесення крему на руки – шкіра зволожена, виглядає доглянутою, всі лущення приховані.

Крем-емолент для рук і сухих ділянок шкіри Girlwood – мені дуже сподобався! Найперше, він мені приносить чимале естетичне задоволення при користуванні, адже цей момент також має значення😉, ну і, звичайно, хороше зволоження та якісний захист шкіри рук на протязі дня – запорука її здоров’я та гарного зовнішнього вигляду!