Анастасія Фоміна

Мій актуальний догляд за волоссям

Мій актуальний догляд за волоссям

Я в своєму арсеналі завжди маю декілька різних шампунів,бальзамів,які комбіную між собою,шукаючи ідеальне для себе поєднання.

Зараз маю у себе 3 шампуні,які мені подобаються,бо вони мають трохи різний ефект.

Шампунь від Garnier Superfood Папайя:він гарно підходить коли волосся потребує зволоження,бо він не промиває до скрипу та трохи обтяжує його,я люблю використовувати його максимум один раз на тиждень,бо якщо мити ним на постійній основі до мене приходить лупа та починає чесатися шкіра голови.Легко піниться,має солодкий фруктовий аромат,має економічний варіант,як на мене це варіант більш для сухого волосся.

Шампунь від Estima:для мене це ідеальний базовий шампунь на кожен день.Добре промиває,не пересушує,не викликає лупи,волосся не жирніє з ним швидко.

Шампунь Mermade:для мене це варіант шампуню,коли хочеться щоб шкіра голови аж скрипіла після миття.Такі справді очищуючі шампуні дають мені повне відчуття свіжості,класний варіант коли на волоссі було багато лаку/гелю для фіксації чи різного виду незмивашок.Шампунь має хвойний аромат,дуже добре піниться,волосся після нього сяє та довше залишається чистим.

Мій актуальний догляд за волоссям

Щодо бальзамів:у мене їх два-один від Garnier Superfood з ананасом,другий-Mermade.Обидва круті,волосся після них м‘яке,розплутане,зволожене,легко розчісується,пахне та сяє.Обов‘язково рекомендую спробувати,якщо ще не пробувати,адже як на мене це бальзами,які коштують недорого,а працюють неймовірно класно.

Маска для волосся у мене наразі одна-бренду Botanioteka,вона для сухого волосся.Моє волосся сухе на кінчиках,тому ця маска чудово живить їх,розгладжує.Від маски я в захваті,приємно коли українські виробники роблять гідні уваги продукти.

Всім дякую за увагу🥰