Що може бути краще за альгінатну маску? Тільки гідрогелева!)
Розповідаю про Joko Blend Bourbon Rose Hydrojelly Mask 🌹 Покажу фото до/після (не зовсім аестетікс 🤪)
Привіт, дівчата 🤗
Судячи з коментарів під моїм дописом про альгінатну маску, серед вас є чимало таких, хто ще не знайомий з таким форматом.
Я з альгінатними масками уже років 5-6 знайома, але не дуже їх люблю через труднощі замішування. Однак нарешті я спробувала ГІДРОГЕЛЕВУ маску, що виявилося у рази легше і приємніше 😉
Крім того, це мій перший продукт від Joko Blend.
Пакетик звичайний. З лицевої сторони бачимо назву бренду, маски та яскраву велику троянду. Уже з дизайну зрозуміло про що і з чим ця маска 🥀
Із зворотньої сторони надрукований склад, спосіб використання й іншу типову для упакування інформацію.
Всередині міститься 20 грам сипучого порошка - це і є майбутня гідрогелева маска.
💸 Ціна - 57 грн.
Сам порошок блідо-рожевого забарвлення, дуже дрібний, однорідної сипучої текстури із великими вкрапленнями - частинками сушеної троянди 🌹
Аромат відповідний - трояндовий, але ніжний. Моє ставлення до запаху троянди дівчатка знають 😂 Не переношу його. Але тут я його не помічала, бо дуже хвилювалася за швидкість змішування. Та й аромат не нав'язливий. За це великий +.
Для того, щоб отримати маску, слід додати 70 мл ледь теплої води💧та швидко змішувати, близько 2 хв ⏰
Для цієї процедури виділила звичайну мисочку і дерев'яний шпатель. Так мені було комфортно.
Змішати порошок із водою не склало значних проблем. Однак старалася я це робити максимально швидко.
На виході отримала ось таку субстанцію, доволі густу і гелеву.
*на фото початковий етап змішування, уже через хвилину консистенція була більш густа
На обличчя наносила швидко і товстим шаром, просто руками (найзручніший варіант). Так, усе використала на обличчя, без шиї та зони декольте 😅 Тому думаю суто на обличчя маску можна поділити на 2 рази.
Ці фрагменти троянди так мило, ніжно й естетично виглядають. Чи не так? ☺️
Витримую маску на обличчі 25 хв.
Відчуття, враження від використання 🙌🏻
Перші 15 хв маска добряче пощипувала і підпікала обличчя. Я трохи побоювалася, адже моя шкіра тільки почала приходити у норму. Однак наступні 10 хв уже було спокійно і приємно. Маска делікатно охолоджує.
Під час витримки маски я сміялася, записуючи відео-повідомлення тому вона відійшла навколо рота і навіть на щоках. Боялася, щоб не відпала зовсім 🤣
Незважаючи на це, я встигла полежати, відпочити і кайфанути від цієї маски. Загалом вона дуже приємна!)