Ta_nyaaaaaaa

Що може бути краще за альгінатну маску? Тільки гідрогелева!)

Привіт, дівчата 🤗

Судячи з коментарів під моїм дописом про альгінатну маску, серед вас є чимало таких, хто ще не знайомий з таким форматом.

Я з альгінатними масками уже років 5-6 знайома, але не дуже їх люблю через труднощі замішування. Однак нарешті я спробувала ГІДРОГЕЛЕВУ маску, що виявилося у рази легше і приємніше 😉

Крім того, це мій перший продукт від Joko Blend.

Пакетик звичайний. З лицевої сторони бачимо назву бренду, маски та яскраву велику троянду. Уже з дизайну зрозуміло про що і з чим ця маска 🥀

Із зворотньої сторони надрукований склад, спосіб використання й іншу типову для упакування інформацію.

Всередині міститься 20 грам сипучого порошка - це і є майбутня гідрогелева маска.

💸 Ціна - 57 грн.

Сам порошок блідо-рожевого забарвлення, дуже дрібний, однорідної сипучої текстури із великими вкрапленнями - частинками сушеної троянди 🌹

Аромат відповідний - трояндовий, але ніжний. Моє ставлення до запаху троянди дівчатка знають 😂 Не переношу його. Але тут я його не помічала, бо дуже хвилювалася за швидкість змішування. Та й аромат не нав'язливий. За це великий +.

Для того, щоб отримати маску, слід додати 70 мл ледь теплої води💧та швидко змішувати, близько 2 хв ⏰

Для цієї процедури виділила звичайну мисочку і дерев'яний шпатель. Так мені було комфортно.

Змішати порошок із водою не склало значних проблем. Однак старалася я це робити максимально швидко.

На виході отримала ось таку субстанцію, доволі густу і гелеву.

*на фото початковий етап змішування, уже через хвилину консистенція була більш густа

На обличчя наносила швидко і товстим шаром, просто руками (найзручніший варіант). Так, усе використала на обличчя, без шиї та зони декольте 😅 Тому думаю суто на обличчя маску можна поділити на 2 рази.

Ці фрагменти троянди так мило, ніжно й естетично виглядають. Чи не так? ☺️

Витримую маску на обличчі 25 хв.

Перші 15 хв маска добряче пощипувала і підпікала обличчя. Я трохи побоювалася, адже моя шкіра тільки почала приходити у норму. Однак наступні 10 хв уже було спокійно і приємно. Маска делікатно охолоджує.

Під час витримки маски я сміялася, записуючи відео-повідомлення тому вона відійшла навколо рота і навіть на щоках. Боялася, щоб не відпала зовсім 🤣

Незважаючи на це, я встигла полежати, відпочити і кайфанути від цієї маски. Загалом вона дуже приємна!)

Знімається маска одним шаром, не залишаючи часточок на обличчі! Це ідеально 🔥 Адже від альгінатних масок у мене завжди залишалися сухі ділянкі, які треба було відмивати

Після зняття обличчя виглядає сяючим, зволоженим, гладким і... підтягнутим) Також маска прибрала наявні почервоніння та роздратування, тобто має додатково заспокійливий ефект.

Так, ефект майже як після салону ✨

Отож маска мені дуже сподобалася, незважаючи на печіння з початку використання. Я вважаю, що мій перший досвід з гідрогелевою маскою цілком вдалий і позитивний 🤗

Планую спробувати нові гідрогелеві маски Joko Blend. Крутезний формат ❣️

А ви уже пробували такий формат масок? Як вам гідрогелеві маски? ☺️